Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Επιστρέφω σε λίγες εβδομάδες»

Trent: «Επιστρέφω σε λίγες εβδομάδες»

Για την επιστροφή του στη δράση μίλησε ο Trent Alexander-Arnold στο Sky Sports, τονίζοντας πως απέχει μόνο μερικές εβδομάδες πριν πατήσει ξανά χορτάρι με τη φανέλα της Liverpool.

Ο διεθνής αμυντικός απουσιάζει εδώ και περίπου δύο μήνες με πρόβλημα στο γόνατο, στο οποίο υπέστη υποτροπή και στοχεύει να επιστρέψει μέσα στον Απρίλιο, πιθανότατα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Crystal Palace, αν όχι σε εκείνη με την Atalanta για το Europa League.

Στις νέες του δηλώσεις ανέφερε: 

“ Πάμε καλά τώρα, επιτέλους είμαι στα τελικά στάδια, τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

“ Απλώς είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω εκεί έξω – είναι δύσκολο να παρακολουθείς και να μην είσαι μέρος του αγώνα. Ήταν η μεγαλύτερη απουσία στην καριέρα μου μέχρι τώρα. Σου δίνει αυτή την πείνα να επιστρέψεις εκεί έξω και να παίξεις. ”

“ Χρειάζομαι λίγες εβδομάδες ελπίζω ότι αν όλα πάνε καλά, συνεχίζω να προοδεύω και δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα, τότε ναι (θα επιστρέψω).

“ Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και προφανώς δεν πρόκειται να επιστρέψω κατευθείαν στην ενδεκάδα, δεν είναι αυτό που περιμένω. ” Ανέφερε ο Trent Alexander-Arnold.

“ Αλλά είναι συναρπαστικό, θέλω να επιστρέψω εκεί έξω, θέλω να βοηθήσω τα παιδιά και θέλω να είμαι στην κούρσα του τίτλου. ”

Ο Trent Alexander-Arnold στον δρόμο της επιστροφής.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com