Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την ισοπαλία με τη City και τη μάχη του τίτλου

Ο Klopp για την ισοπαλία με τη City και τη μάχη του τίτλου

Ο Jürgen Klopp δήλωσε πολύ χαρούμενος για την εξαιρετική απόδοση που είχε η ομάδα του στην εντός έδρας ισοπαλία με τη Manchester City, ενώ αναφέρθηκε και στην κούρσα τίτλου της Premier League, στην οποία συμμετέχουν τρεις ομάδες.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν τέτοια ματς θα τον δυσκολέψουν στο να αποχωρήσει:

“ Όχι, όχι, όχι. Είδα προφανώς, ειδικά σε αυτό το γήπεδο, πολλά ποδοσφαιρικά παιχνίδια, καμία σχέση με την απόφασή μου. Προφανώς δεν εξήγησα αρκετά καλά μέχρι στιγμής, οπότε ίσως κάποια στιγμή να το δοκιμάσω ξανά, αλλά όχι σήμερα. Αυτά τα παιχνίδια, ήταν καλά παιχνίδια, σπουδαία παιχνίδια, φανταστικά παιχνίδια ποδοσφαίρου. Συνάντησα την γυναίκα μου αμέσως μετά το παιχνίδι και ήταν εντελώς εντυπωσιασμένη, οπότε πρέπει να είναι διασκεδαστικό να το παρακολουθείς και από την κερκίδα. Έτσι, δεν είμαι σίγουρος αν πραγματικά θα μου λείψουν κάποια πράγματα όταν μου επιτρέπεται να βλέπω ποδοσφαιρικούς αγώνες – και κανείς δεν μου είπε ακόμη ότι πρέπει να είμαι προπονητής για να το κάνω αυτό. Όλα καλά, αλλά ήταν ένα καλό παιχνίδι. ”

Για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα:

“ Θα μου άρεσε πολύ να είχαμε χρησιμοποιήσει μία από τις τεράστιες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. ναι, ήμασταν τυχεροί όταν ο Doku χτύπησε στο δοκάρι, αλλά παίξαμε ένα εξαιρετικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι. ”

“ Για εμάς, εκτός από το αποτέλεσμα, η πιο σημαντική πληροφορία είναι ότι είμαστε ακριβώς εκεί. Τα αγόρια πάλεψαν τόσο σκληρά για να είναι απολύτως τα πάντα εκεί. Η Arsenal αυτή τη στιγμή πυροβολεί από παντού. Χθες το βράδυ, ναι, το γκολ ήρθε λίγο αργά αλλά παρόλα αυτά έκαναν ένα απίστευτο παιχνίδι. ”

“ Για εμάς έχει σημασία το πώς τα περάσαμε όλα αυτά και είμαστε ακόμα εκεί. Είναι τρελό. Όλα αυτά τα παιχνίδια είχαμε με την κατάσταση στην ομάδα που είχαμε. Σήμερα είδα τα καλύτερα 53 λεπτά που είχαμε απέναντι στη Manchester City, ήταν εξαιρετικό το πώς παίξαμε. Αυτό είναι επίσης σημαντικό, ότι το μάθαμε αυτό για τον εαυτό μας, ότι μπορούμε να το κάνουμε. Τώρα ας συνεχίσουμε. ” Είπε ο Klopp.

Για τη μάχη τίτλου των τριών ομάδων:

“ Δεν νομίζω ότι έχω υπάρξει ποτέ σε αγώνα τίτλου με τρεις ομάδες. Στη Γερμανία ήταν συνήθως Bayern, αλλά σε μια χρονιά που γίναμε πρωταθλητές ήταν η Leverkusen. Και εδώ, υπήρχε μόνο μία ομάδα που γινόταν πρωταθλήτρια συνήθως και εμείς μπήκαμε ανάμεσα σε μία φορά. Δεν νομίζω ότι υπήρξε τρίτη ομάδα. Δεν γνωρίζω. Κυριολεκτικά δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι. ”

“ Έχουμε 10 παιχνίδια να παίξουμε, οπότε προφανώς τίποτα δεν έχει κριθεί. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Η επόμενη αντίλαλος στο πρωτάθλημα είναι η Brighton εντός έδρας, παραδοσιακά δεν είναι ο αγαπημένος μας αντίπαλος. Δεν είναι ότι πιστεύουμε, «Δόξα τω Θεώ, είναι η Brighton.» Παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο και αυτό είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. ”

“ Κάποια στιγμή παίζουμε με την Tottenham εδώ, πρέπει να πάμε στην Aston Villa και τέτοια πράγματα. Η City παίζει με την Άρσεναλ, παίζει επίσης με την Tottenham και την Villa. Τόσες πολλές ομάδες παλεύουν, τόση ποιότητα. Το μόνο πράγμα που χρειάζομαι αυτή τη στιγμή, θα προτιμούσα να έχω 30 βαθμούς μεταξύ μας και όλων των άλλων, αλλά το ρεαλιστικό είναι ότι είμαστε πραγματικά σε αυτόν τον αγώνα από άποψη απόδοσης. Σήμερα είδα μια ομάδα που είναι στη σωστή θέση, οπότε τώρα ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. ”

Αν η ομάδα έχει αποδείξει πως μπορεί να πάρει τον τίτλο:

“ Ναι, αλλά χρειαζόμαστε τους παίκτες πίσω. Όλες οι ιστορίες που δημιουργήσαμε με τα παιδιά και άλλα είναι υπέροχες, υπέροχες, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος γι’ αυτό, αλλά φυσικά παλεύουμε για το μεγαλύτερο έπαθλο στο ποδόσφαιρο. ”

“ Σήμερα, ο Ibou Konate ήταν εκτός και ξεκινάμε και τα τρία άλλα κεντρικά στόπερ μας και αν τεθεί ένα εκτός και παίξουμε τις επόμενες έξι ημέρες δύο παιχνίδια με δύο κεντρικά στόπερ θα παίζουν συνέχεια. Όλα αυτά τα πράγματα είναι πραγματικά δύσκολα, αλλά τα καταφέραμε, και γι’ αυτό είπα ότι παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο εκείνη την περίοδο και ήμασταν τυχεροί σε στιγμές: νικήσαμε στο τέλος, παλέψαμε σκληρά, 99ο λεπτό και 118ο λεπτό και άλλα τέτοια. Δεν το θεωρούμε δεδομένο, αλλά σήμερα η απόδοση ήταν πραγματικά σαν, «Ένας ή δύο παίκτες επέστρεψαν, μπορούμε να κάνουμε αλλαγές όπως το κάναμε, ω ναι, αυτό είναι ωραίο» και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό σήμερα. ”

“ Επιπλέον, τι σημαίνει αυτό το ματς για το επόμενο παιχνίδι, δεν έχω ιδέα, δεν ξέρω καν λίγο για την κατάσταση [και] εάν κάποιος αισθάνεται περισσότερο από κουρασμένος. Δεν ρώτησα ακόμα, αλλά είναι απλώς καλή πληροφορία για μένα, ότι μπορούμε να παίξουμε έτσι. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό και τώρα ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Για την ποιότητα της αναμέτρησης:

“ Στην κλίμακα που βαθμολογώ τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια δεν υπάρχει μεγαλύτερη κλίμακα από το να παίζεις το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορείς να παίξεις εναντίον της Manchester City, προκαλώντας στη City τα προβλήματα που της προκαλέσαμε σήμερα. ”

“ Δεν ήμουν εδώ στη συνέντευξη Τύπου, αλλά μάλλον ο Pep το είδε επίσης, ότι αυτό ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι από άλλα παιχνίδια που παίξαμε εναντίον τους. Πολύ συχνά όταν κερδίζαμε ήταν αντεπιθέσεις, γρήγορη σκέψη, σουτ από απόσταση. Το πώς παίξαμε στη μεσαία γραμμή σήμερα, ήταν μερικές από τις καλύτερες στιγμές της προπονητικής μου καριέρας, για να είμαι ειλικρινής, ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό εναντίον τους. ”

“ Είδατε μια κατάσταση όταν ο Luis Diaz εναντίον του Walker, ο οποίος είναι επίσημα ο ταχύτερος [παίκτης] στην Premier League, και ο Rodri και αυτός ξέφυγε από αυτούς. Είναι απολύτως απίστευτο! Έτσι, τα αγόρια το ήθελαν πολύ και έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση, είχαν τεράστια καρδιά, συγκλονιστική ατμόσφαιρα, ένας βαθμός. Ας συνεχίσουμε. ”

Οι Reds πήραν τον βαθμό και συνεχίζουν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com