Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Espirito Santo: «Προτιμώ να μη μιλήσω για τη διαιτησία»

Espirito Santo: «Προτιμώ να μη μιλήσω για τη διαιτησία»

Μπορεί να μην εξέφρασε λεκτικά τον εκνευρισμό του, ωστόσο ο Nuno Espirito Santo ήταν φανερά δυσαρεστημένος από τα όσα προηγήθηκαν του γκολ του Nunez.

H Nottingham Forest έχει ένα παράπονο από τον Paul Tierney, καθώς οι άνθρωποί της θεωρούν ότι η αλυσιδωτή σειρά των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στα τελευταία 3 λεπτά του παιχνιδιού στο City Ground είχε ως αποτέλεσμα ένα γκολ που υπό άλλες συνθήκες πιθανόν να μην είχε επιτευχθεί.

Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι της χθεσινής αναμέτρησης διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι μετά τον τραυματισμό του Ibrahima Konate στο κεφάλι στο 90+5′, ο Tierney ζήτησε να δοθεί η μπάλα στη Liverpool και όχι στη Forest, παρότι σύμφωνα με τον κανονισμό του IFAB (Διεθνές Συμβούλιο Ποδοσφαίρου), σε περίπτωση διακοπής του αγώνα, στην επαναφορά η κατοχή κατά κανόνα δίνεται υπέρ της ομάδας που άγγιξε τελευταία τη μπάλα (στη Nottingham εν προκειμένω).

Εξ ου και οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων των «Garibaldis», οι οποίες οδήγησαν και στην αποβολή ενός εκ των βοηθών του Espirito Santo, του Steven Reid.

Ο Πορτογάλος coach ρωτήθηκε για τη διαιτησία στη συνέντευξη τύπου του, για να απαντήσει ως εξής:

«Δε θα σχολιάσω τον διαιτητή. Μην επιμένετε.»

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι εναντίον μίας πολύ καλής ομάδας με φανταστικούς παίκτες και φανταστικό προπονητή, και καταφέραμε να τους περιορίσουμε.»

«Είχαν ευκαιρίες, είχαμε ευκαιρίες, ήταν ένα καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Είχαμε καλές ευκαιρίες, όμως έπρεπε να είμαστε πιο ‘ψυχροί’ (clinical)

«Είμαι περήφανος για τα παιδιά γιατί δούλεψαν πολύ σκληρά. Συνδυάστηκαν, βοήθησαν ο ένας τον άλλο, αμύνθηκαν μέσα στην περιοχή. Μπορούμε να βελτιωθούμε όμως.»

O Nuno Espirito Santo τα λέει με τον Klopp στο χθεσινό ματς.
O Nuno Espirito Santo τα λέει με τον Klopp στο χθεσινό ματς.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com