Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν σαν το διπλό στο Villa Park το 2019»

Klopp: «Ήταν σαν το διπλό στο Villa Park το 2019»

Ο Jürgen Klopp παρομοίασε το χθεσινό διπλό της ομάδας στο City Ground επί της Nottingham Forest με εκείνο που είχαν πετύχει οι Reds τον Νοέμβριο του 2019 στην έδρα της Aston Villa.

Τότε, το σύνολο του Klopp έχανε με 1-0 από τη Villa και έκανε την ολική ανατροπή στα τελευταία του αγώνα με ένα γκολ του Andy Robertson και ένα του Sadio Mane στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Όπως και φέτος, έτσι και τότε, οχτώ ημέρες αργότερα, οι Reds επρόκειτο να υποδεχθούν στο Anfield τη Manchester City σε ένα ματς που αποδείχθηκε καθοριστικό στην κούρσα του τίτλου εκείνη τη σεζόν, καθώς επικράτησαν με σκορ 3-1 και αύξησαν την υπέρ τους βαθμολογική διαφορά.

Ο Klopp παρομοιάζοντας τα δύο διπλά, ανέφερε:

“ Σήμερα ήταν σαν το ματς με την Aston Villa (το 2019), όπου έπρεπε να το γυρίσουμε και ο Robbo σκόραρε… Νομίζω ότι ο Robbo θα μπορούσε να είχε σκοράρει σήμερα στο πρώτο ημίχρονο και ίσως θα έπρεπε, δεν ξέρω. Είχαμε, λοιπόν, στιγμές και στο πρώτο ημίχρονο. ”

“ Είχαμε ευκαιρίες. Πάντα, όταν παίζουμε ποδόσφαιρο είμαστε μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα. Δεν παίζαμε αρκετά συχνά σωστό ποδόσφαιρο σήμερα, πάρα πολύ βιαστικά παίζαμε. αλλά μπορώ να το καταλάβω; Ναι. Μου αρέσει; Όχι. Αλλά είναι η αλήθεια. ”

Ο Robertson μόλις έχει σκοράρει στο Villa Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com