Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα είναι διαφορετικό σε σχέση με το ματς του 1ου γύρου»

Klopp: «Θα είναι διαφορετικό σε σχέση με το ματς του 1ου γύρου»

Τον σεβασμό του για την ομάδα της Luton και την προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην Premier League εξέφρασε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του, σημειώνοντας επίσης πως αναμένει ένα διαφορετικό παιχνίδι, σε σχέση με εκείνο του Νοεμβρίου.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν η απειλή της Luton από τα στημένα έχει κερδίσει τον σεβασμό του:

“ Πάντα τους σεβόμαστε όλους. Πάντα πρέπει. Δεν υπάρχει ομάδα στην Premier League που να μην αξίζει τον σεβασμό γύρω από τις επιθετικές στημένες φάσεις της επειδή είναι μια κατάσταση που κρίνεις εντελώς διαφορετικά στην Αγγλία, είμαι αρκετός καιρός εδώ για να το ξέρω, αλλά έτσι είναι. ”

“ Στην Αγγλία κρίνεσαι εντελώς διαφορετικά όπως σε άλλες χώρες. Η μικρή περιοχή είναι απλώς ένας άλλος χώρος όπου όλοι μπορούν να συνδεθούν αρκετά ενεργά, θα έλεγα, γύρω από τον τερματοφύλακα, οπότε πρέπει να είμαστε πραγματικά ενεργοί σε αυτές τις στιγμές. Ναι, είδα το παιχνίδι εναντίον της United και είδα και άλλες περικοπές σε άλλα παιχνίδια, έτσι οι στημένες φάσεις είναι μια δύναμη, αλλά πρέπει να πω τον τρόπο που παίζουν το σύστημά τους [και] το επίπεδο αυτοπεποίθησης, γιατί είναι μέσα μια καλή στιγμή αν δείτε τα αποτελέσματα τις τελευταίες εβδομάδες, είναι απίστευτα.  ”

“ Τελικά, έχουν μόνο 20 βαθμούς αν έχω δίκιο, αλλά ακόμα και τα παιχνίδια που έχασαν ήταν πραγματικά μέσα στο παιχνίδι. ”

“ Ζήσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκεί, αλλά αυτό ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από το πώς ενεργούν τώρα. Εκείνη την εποχή ήταν μάλλον παθητικοί, αμύνονταν βαθιά, αντεπιτίθενταν… το έχουν ακόμα, αλλά τώρα στην κατοχή βρήκαν μια δομή όπου όλοι αισθάνονται πραγματικά άνετα. Νομίζω ότι ο Ross Barkley είναι μια από αυτές τις ωραίες ιστορίες, αν θέλετε, που πραγματικά επέστρεψε στα καλύτερά του – ή καλύτερα. Παίζει βαθύτερο ρόλο, σούπερ πειθαρχημένος, στην μπάλα πολύ δυνατός. Ο Lokonga όταν τον βλέπεις να παίζει, σκέφτεσαι, «Α… είναι παίκτης της Arsenal και τον δάνεισαν; Ενδιαφέρον!’ ”

“ Νομίζω ότι η κατάσταση με τη Bournemouth πριν από μερικές εβδομάδες ή μήνες πριν, με τον αρχηγό τους είναι κάτι που τους έφερε ακόμα πιο κοντά και τους έδειξε ότι υπάρχουν χειρότερα πράγματα στη ζωή από τον υποβιβασμό, οπότε παλέψτε για την ευκαιρία που έχετε. Έτσι εμφανίζονται, οπότε το σέβομαι πολύ. Σε γενικές γραμμές αξίζουν σεβασμό και πρέπει να το δείξουμε αυτό με μια σωστή απόδοση της Liverpool – και με μια εμφάνιση σαν Liverpool, εννοώ πραγματικά ότι όλοι όσοι περάσουν την πύλη του Anfield πρέπει να είναι σε ετοιμότητα τους αύριο το βράδυ γιατί οι αντίπαλοι είναι πολύ καλοί. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Ο Luis Diaz ισοφαρίζει με κεφαλιά στο Kenilworth Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com