Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Luton Town (preview)

Liverpool – Luton Town (preview)

Επιστροφή στο Anfield για τη Liverpool, η οποία υποδέχεται τη Luton Town στο Anfield το βράδυ της Τετάρτης στις 21:30 ώρα Ελλάδος για την 26η αγωνιστική της Premier League.

Τα προβλήματα για τους Reds ολοένα και αυξάνονται, όμως η νίκη πρέπει να αποτελεί μονόδρομο για να την παραμονή στην κορυφή.

Η ομάδα του Klopp πέρασε με 1-4 από την έδρα της Brentford το Σάββατο, ενώ η Luton ηττήθηκε στο γήπεδο της με σκορ 1-2 από τη Manchester United και πλέον βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη με 20 βαθμούς, όσους έχει και η Everton.

Για τη Liverpool από τον αγώνα του Σαββάτου προέκυψαν οι τραυματισμοί των Jota και Jones, με τον πρώτο να μένει εκτός για περίπου 2 μήνες και τον δεύτερο για μερικές εβδομάδες, ενώ ο Alisson στην καλύτερη περίπτωση θα είναι έτοιμος σε 20 μέρες.

Φυσικά εκτός θα παραμείνουν και οι Alexander-Arnold, Szoboszlai, Thiago, Matip, Bajcetic και Doak.

Από την ενδεκάδα του Σαββάτου αναμένεται να δούμε αλλαγές και συγκεκριμένα τον Quansah να ξεκινά ως στόπερ, τον Τσιμίκα αριστερά και ενδεχομένως τον Joe Gomez στα δεξιά.

Ο Harvey Elliott κατά πάσα πιθανότητα θα αντικαταστήσει τον Curtis Jones στη μεσαία γραμμή και όσο αφορά την επίθεση, οι Mo Salah, Cody Gakpo και Luis Diaz αποτελούν ουσιαστικά μονόδρομο ως προς την ενδεκάδα.

Ο Klopp με το βλέμμα και στον Κυριακάτικο τελικό του Carabao Cup κόντρα στη Chelsea θα κάνει όσες περισσότερες αλλαγές είναι εφικτό, λόγω των πολλών απουσιών.

Οι Hatters παλεύουν για τη σωτηρία τους και θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τους Reds δίχως τους Nakamba, Andersen και Lockyer, με τους Adebayo και Hashioka να είναι εξαιρετικά αμφίβολοι.

Προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες κόντρα σε Manchester United και Sheffield United, οι οποίες είναι και οι μοναδικές τους μέσα στο 2024.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Andy Madley.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 1-1 στο Kenilworth Road.

Για συνέχεια στις νίκες κόντρα στη Luton Town.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com