Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την ημέρα ρεκόρ της Anfield Road End: «Απίστευτα υπέροχο!»

Ο Klopp για την ημέρα ρεκόρ της Anfield Road End: «Απίστευτα υπέροχο!»

Η Liverpool σημείωσε νέο ρεκόρ προσέλευσης στο πρωτάθλημα το Σάββατο και ο Jurgen Klopp ήταν πανευτυχής από το «εξαιρετικό» θέαμα που ήταν η εξέδρα Anfield Road.

Η νέα κερκίδα Anfield Road δεν είναι ακριβώς έτοιμη, αλλά θα μπορούσε να σας ξεγελάσει ότι είναι, καθώς το πάνω διάζωμα ήταν γεμάτο για πρώτη φορά εναντίον της Burnley. Συνολικά, υπήρχαν 59.896 οπαδοί μέσα στο γήπεδο απέναντι στην ομάδα του Vincent Kompany – ένα νέο ρεκόρ πρωταθλήματος για τον σύλλογο, και υπάρχουν ακόμα περισσότερες θέσεις που θα προστεθούν.

Η αναμονή ήταν μεγαλύτερη από την αναμενόμενη, αλλά ο Klopp έπλεξε το εγκώμιο για την ύπαρξη περισσότερων οπαδών στο γήπεδο και είπε για το θέαμα: «Εξαιρετικό, ω Θεέ μου! Πριν το ακούσω πραγματικά, το είδα ήδη [και] φαίνεται εξαιρετικό, φαίνεται απολύτως εξαιρετικό.
Αυτό το στάδιο μεγάλωνε και μεγάλωνε. Ήταν πάντα υπέροχο, αλλά τώρα είναι πραγματικά εξωφρενικά υπέροχο. Πραγματικά κορυφαίο, πραγματικά δυνατό στις σωστές στιγμές. Ξέρω ότι είναι ένα παιχνίδι [όπου] υπήρχαν δύσκολες στιγμές και μετά είναι δύσκολο να είσαι σε εγρήγορση, είχα τη στιγμή μου με την κεντρική κερκίδα, αλλά όλα είναι καλά.
Είμαι πραγματικά χαρούμενος που τους έχουμε τώρα επιτέλους πίσω, δίνει σε πολύ κόσμο την ευκαιρία να δει αυτή την υπέροχη ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο».

Η κερκίδα ήταν μια θάλασσα από κόκκινο χρώμα κατά τη διάρκεια του You’ll Never Walk Alone, με τα κασκόλ να κρατιούνται περήφανα ψηλά για να δημιουργήσουν μια θεαματική εικόνα, η οποία θα είναι πλέον ένα συνηθισμένο θέαμα τις ημέρες των αγώνων. Απομένει μόνο ένα μικρό τμήμα στην πίσω γωνία του κάτω διαζώματος που πρέπει να ολοκληρωθεί πριν επιτευχθεί η χωρητικότητα των 61.000 θεατών.

Και παρόλο που χρειάστηκε να περιμένουμε λίγο περισσότερο από το αναμενόμενο, το Anfield είναι πλέον έτοιμο για τη συνέχεια.

Ο Klopp για την ημέρα ρεκόρ της Anfield Road End: «Απίστευτα υπέροχο!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com