Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέο ρεκόρ ασίστ στην Premier League από τον Trent Alexander-Arnold

Νέο ρεκόρ ασίστ στην Premier League από τον Trent Alexander-Arnold

Ο Trent Alexander-Arnold έχει εκτοπίσει τον συμπαίκτη του από την κορυφή των ρεκόρ και κατέχει πλέον την 1η θέση για τις περισσότερες ασίστ από αμυντικό της Premier League, ενώ είναι μόλις 25 ετών.

Πριν υπάρξουν ανησυχίες για την αγωνιστική του κατάσταση, ο Alexander-Arnold έδειχνε την ικανότητά του στην μπάλα απέναντι στην Burnley από όλο το γήπεδο. Ο 25χρονος έκανε 11 πάσες στο τελικό τρίτο πριν από την αντικατάστασή του στο ημίχρονο και σύμφωνα με τη FotMob, κανένας άλλος παίκτης δεν μπορούσε να τον φτάσει, παρότι έπαιξε μόλις 45 λεπτά.

Αλλά ήταν από μια εκτέλεση κόρνερ όπου ο Alexander-Arnold σημείωσε την ένατη ασίστ του στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις και αποδείχθηκε ορόσημο στην Premier League. Στήνοντας την κεφαλιά του Diogo Jota, ο Scouser σημείωσε την 58η ασίστ του στην Premier League. Πρόκειται πλέον για τις περισσότερες ασίστ από αμυντικό στην ιστορία της διοργάνωσης.

Εκτόπισε τον Andy Robertson από την κορυφή της λίστας (57) και λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του Alexander-Arnold, θα μπορούσε να φτάσει ένα τρομακτικό νούμερο πριν από την ολοκλήρωση της καριέρας του.

Το νούμερο 66 βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 26η θέση της λίστας όλων των εποχών της διοργάνωσης και δεν θα τον απέκλειε κανένας από το να μπει κάποια στιγμή στο top 10. Ο David Beckham είναι αυτή τη στιγμή 10ος με 80 ασίστ.

Νέο ρεκόρ ασίστ στην Premier League από τον Trent Alexander-Arnold
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com