Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν εντυπωσίασε αλλά επέστρεψε σε νίκες και κορυφή

Δεν εντυπωσίασε αλλά επέστρεψε σε νίκες και κορυφή

Στα νικηφόρα αποτελέσματα και στην κορυφή της Premier League επέστρεψε η Liverpool, επικρατώντας με 3-1 της Burnley στο Anfield για την 24η αγωνιστική της Premier League, χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Δίχτυα για τιυς Reds βρήκαν οι Diogo Jota, Luis Diaz και Darwin Nunez, με την ομάδα του Klopp να οδηγεί ξανά την κούρσα του πρωταθλήματος, έχοντας ένα ματς περισσότερο από τη Manchester City.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Kelleher κάτω από τα δοκάρια και τους Robertson, Endo και Nunez να παίρνουν φανέλα βασικού ξεκίνησαν οι Reds.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη στιγμή του αγώνα στο 10’ με τον Amdouni να πλασάρει και τον Kelleher να αποκρούει, με τη Liverpool να απαντά λίγα λεπτά αργότερα με άστοχο σουτ του Trent.

Οι Reds δεν έκαναν ένα καλό πρώτο μέρος ως το ημίωρο, όμως πήραν κεφάλι στο σκορ στην ουσία με την πρώτη τους ευκαιρία στο ματς στο 31ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ του Trent και λανθασμένη έξοδο του Trafford, ο Jota πήρε τη κεφαλιά και έγραψε το 1-0.

Στο 38’ η ομάδα του Klopp έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, όταν ο Nunez γύρισε προς τον Diaz, για να τον σταματήσει δύσκολα ο Trafford.

Πριν φύγει το ημίχρονο, οι Reds δέχθηκαν όμως την ισοφάριση, επίσης από εκτέλεση κόρνερ, με τον O’Shea να παίρνει την κεφαλιά και να σημειώνει το 1-1, με την ομάδα του Kompany να έχει και μια ευκαιρία στις καθυστερήσεις, με άστοχο σουτ του Ramsey και τους Reds να μη βγάζουν κάποια αντίδραση.

Β’ Ημίχρονο: Με την έναρξη της επανάληψης, ο Harvey Elliott πήρε τη θέση του Trent Alexander-Arnold, με τον Curtis Jones να συνεχίζει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Η ομάδα του Klopp μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και στο 52’ πήρε ξανά προβάδισμα, όταν ο Elliott σέντραρε, η μπάλα κόντραρε και ο Diaz πετάχτηκε στο σωστό σημείο, για να γράψει και εκείνος με κεφαλιά το 2-1. Το γκολ μέτρησε, έπειτα από έλεγχο του VAR, παρά τις διαμαρτυρίες του Kompany για φάουλ.

Οι Clarets έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση για δεύτερη φορά στο 63’ και στο 67’ όταν μετά από λάθος του Quansah, ο Kelleher απέκρουσε τετ α τετ του Fofana και στη συνέχεια ο Odobert δεν σκόραρε προ κενής εστίας, για να ακολουθήσει νέο χαμένο τετ α τετ του Fofana.

Η Liverpool είχε τις δικές της μεγάλες ευκαιρίες στο 71’ και στο 72’ όταν ο Trafford είχε απάντηση σε πλασέ του Jota και στη συνέχεια το καλό σουτ του Quansah που έφυγε εκτός.

Οι Reds στο τελευταίο μισό του αγώνα ανέβασαν όμως ξανά στροφές, καθώς και την πίεση τους, φτάνοντας στο 3-1 στο 79ο λεπτό, όταν και πάλι ο Elliott έκανε τη σέντρα και ο Nunez πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και ο Gakpo, αντικαθιστώντας τον Diaz.

Στο 5ο λεπτό του έξτρα του χρόνου, η Liverpool έχασε την ευκαιρία για ένα τέταρτο γκολ, με τον Trafford να αποκρούει τετ α τετ του Nunez.

Liverpool: Kelleher; Alexander-Arnold (Elliott 46′), Quansah, Van Dijk, Robertson (Τσιμίκας 90+7′); Endo (McConnell 90+7′), Mac Allister (Clark 90+7′), Jones; Diaz (Gakpo 82′), Jota, Nunez

Πάγκος: Adrian, Mrozek, Gravenberch, Koumas

Burnley: Trafford; Assignon, O’Shea, Esteve (Vitinho 80′), Delcroix; Brownhill, Berge, Odobert, Ramsey (Massengo 81′); Amdouni (Larsen 86′), Fofana

Επόμενος αγώνας για τους Reds το επόμενο Σάββατο κόντρα στη Brentford.

Ο Luis Diaz βάζει μπροστά τους Reds με 2-1.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com