Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp, Bradley και Jota για τα βραβεία του μήνα

Klopp, Bradley και Jota για τα βραβεία του μήνα

Τριπλή υποψηφιότητα για τα βραβεία του μήνα Ιανουαρίου έχει η Liverpool, με τον Jürgen Klopp να διεκδικεί ξανά εκείνο του προπονητή του μήνα και τους Diogo Jota και Conor Bradley του καλύτερου ποδοσφαιριστή του μήνα που μας πέρασε.

Οι Reds έκαναν το 3 στα 3 τον Ιανουαρίου, κερδίζοντας τις Newcastle, Bournemouth και Chelsea, σκοράροντας από 4 γκολ στο κάθε ματς.

Επίσης υποψήφιοι προπονητές του μήνα είναι και οι Mikel Arteta (Arsenal), Rob Edwards (Luton Town) και Pep Guardiola (Manchester City).

Μπορείτε να ψηφίσετε τον Γερμανό τεχνικό με ένα κλικ εδώ.

Οι Conor Bradley και Diogo Jota διεκδικούν το βραβείο του ποδοσφαιριστή του μήνα και στη ψηφοφορία της Premier League, μετά από εκείνο του κόσμου και έχετε τη δυνατότητα να τους στηρίξετε εδώ.

Ο νεαρός αμυντικός μέσα στον Γενάρη σκόραρε κόντρα στη Chelsea, μοιράζοντας παράλληλα και δύο ασίστ στο ίδιο ματς, ενώ είχε προηγηθεί μια ακόμη στο διπλό με 0-4 επί της Bournemouth.

Ο Diogo Jota ήταν σε πολύ καλή κατάσταση τον Ιανουάριο, γεγονός που αποτυπώνεται και από τα στατιστικά του, καθώς κατέγραψε τρία γκολ και δύο ασίστ σε τρεις αναμετρήσεις.

Το ίδιο βραβείο διεκδικούν και οι Elijah Adebayo (Luton Town), Kevin De Bruyne (Manchester City), Gabriel Magalhaes (Arsenal) και Richarlison (Tottenham Hotspur).

Jota και Bradley πανηγυρίζουν το γκολ του Diogo με την Chelsea.
Jota και Bradley πανηγυρίζουν το γκολ του Diogo με την Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com