Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Burnley Live με την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool

Liverpool – Burnley Live με την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool ενημερώνει τα μέλη της & όλους τους φίλους της ομάδας ότι, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, η Liverpool αντιμετωπίζει την Burnley στο Anfield, για την Premier League 2023/24. Στις κερκίδες του Anfield θα βρεθούν μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool.

Το match θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα & θα το παρακολουθήσουμε στο James Joyce (Άστιγγος 12, Μοναστηράκι, κοντά στο ΜΕΤΡΟ ΣΤΑΣΗ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ– ΜΠΛΕ & ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ), όπως επίσης στα επίσημα σημεία συνάντησης της Λέσχης μας ανά την Ελλάδα (θα τα βρείτε εδώ), LIVE από δορυφορικό κανάλι, παρέα με άλλους Reds, φίλους της Ομάδας και της Λέσχης μας. Για κρατήσεις θέσεων στα σημεία συνάντησης, παρακαλούνται όλοι να επικοινωνούν απ’ ευθείας με τις επιχειρήσεις (καφέ, παμπ, κλπ).

Ειδήσεις σχετικά με τη Liverpool & με τη Λέσχη μας μπορούν να λαμβάνουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται μέσω της εκπομπής μας στο youtube RED GLASSES & μέσω των τηλεφώνων μας 698-4004-350 ή μέσω του site μας www.liverpool.gr.

Επίσης την Λέσχη μας συναντάτε στο facebook OFFICIAL GR LIVERPOOL SUPPORTERS CLUB, στο instagram liverpool.gr2002 και στο twitter Liverpool GR Fans.

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool
Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com