Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αισιόδοξοι οι Red fans παρά την απογοητευτική εμφάνιση της Liverpool

Αισιόδοξοι οι Red fans παρά την απογοητευτική εμφάνιση της Liverpool

Η Liverpool έχασε μόνο το δεύτερο παιχνίδι πρωταθλήματος από τον Απρίλιο με απογοητευτική εμφάνιση στο Emirates και οι οπαδοί είχαν πολλά να πουν μετά τον αγώνα.

Οι Reds έμοιαζαν σαν σκιά του πρόσφατου εαυτού τους στο πρώτο ημίχρονο και ήταν τυχεροί που πήγαν στην ανάπαυλα με ίσους όρους χάρη στην ισοφάριση με την μεσολάβηση του Luis Diaz.

Ένα ολέθριο λάθος της άμυνας των Κόκκινων, είδε την Arsenal να αποκαθιστά το προβάδισμά της μέσω του Gabriel Martineli στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, προτού ο Leo Trossard σφραγίσει και τους τρεις βαθμούς για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις.

Ήταν ένα παιχνίδι για πολλές «κουβέντες», με τους Alisson και Virgil van Dijk να είναι οι απροσδόκητα ένοχοι στο επίκεντρο του δεύτερου γκολ των Gunners. Ο Jurgen Klopp και η ομάδα του παραμένουν στην κορυφή, αλλά η ήττα αφήνει τη Liverpool με λιγότερη ασφυξία στην κούρσα του τίτλου από ό,τι είχε νωρίτερα πριν τη σέντρα.

Δείτε μερικά σχόλια που έκαναν οι οπαδοί των Reds μετά την συνάντηση:

Οι Reds έχουν πλέον έξι ημέρες για να ανασυνταχθούν, με το επόμενο παιχνίδι να έρχεται στο Anfield και την Burnley που βρίσκεται στη 19η θέση.

Αισιόδοξοι οι Red fans παρά την απογοητευτική εμφάνιση της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com