Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jurgen Norbert Klopp κάτι χρωστάς ακόμα στη Liverpool & στους Red fans

Jurgen Norbert Klopp κάτι χρωστάς ακόμα στη Liverpool & στους Red fans

Γράφει ο Βασίλη Χασιώτης, φίλος της Ομάδας, του site και μέλος στο group μας στο facebook.

Αρχές Οκτώβρη του 2015 ήταν οι μέρες που η σύγχρονη ιστορία της Liverpool άρχιζε να γράφεται. Η ομάδα που ήταν γνωστή σε όλο το κόσμο για την ιστορία της και τους φιλάθλους της αλλά ήταν σε περίοδο παρακμής εδώ και πολλά χρόνια με ελάχιστες υπενθυμίσεις στον κόσμο για το τι είναι ικανή να κάνει.

Εκείνες τις μέρες απολύεται ο Brendan Rodgers μετά από ένα όχι τόσο κακό πέρασμα από την Liverpool που για 2 Βαθμούς δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από 24 τότε χρόνια. Ο Jurgen Norbert Klopp γνωστός στον κόσμο από τα 7 χρόνια στην Dortmund θα ήταν αυτός που θα τον αντικαθιστούσε με τους οπαδούς της ομάδας να τον περίμεναν ως τον σωτήρα που θα αλλάξει τα μαύρα πανιά σε λευκά για την σύγχρονη ιστορία της ομάδας.

Το έκανε; Η απάντηση είναι γνωστή σε όλους. Έπειτα από κάθε δυνατό τρόπαιο που μπορούσε να κατακτήσει (εκτός Europa league 22 Μαϊου 2024), ανακοίνωσε την απόφαση του να φύγει από τον σύλλογο που λατρεύτηκε πιο πολύ από κάθε προπονητή στις μέρες μας, πάνω σε μια περίοδο που επιτέλους έκανε Rebuild την ομάδα την Liverpool 2.0 όπως εκείνος την χαρακτήρισε και η ομάδα βρίσκεται εντός όλων των στόχων και πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα απέναντι στους πάντες.

Η προχθεσινή μέρα ήταν πολύ λυπητερή και πολλοί απορούν γιατί τώρα ρε Jurgen και όχι στο τέλος της σεζόν. Η απάντηση είναι ότι από εδώ και πέρα η Liverpool και οι παίκτες της θα θέλουν να αποδείξουν στον άνθρωπο που την ξανά έβαλε στο ποδοσφαιρικό χάρτη, τι είναι ικανή να κάνει και οι παίκτες θα παίζουν με ένα έξτρα κίνητρο να κερδίσουν τον τίτλο για τον άνθρωπο που τους ανέδειξε, για τον άνθρωπο που τους έκανε γνωστούς, για τον άνθρωπο που πίστεψε για αυτούς. Όπως χθες διέρρευσε ο Jurgen ανησυχούσε για πένθιμη σιωπή στα αποδυτήρια αντί για αυτού άκουσε φωνές να λένε να κάνουμε αυτήν την χρόνια ξεχωριστή και το παραμύθι Jurgen Klopp να έχει αίσιο τέλος με τα 4 τρόπαια να γίνουν δικά του.

Μετά τον Klopp τι γίνεται;
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, ο επόμενος προπονητής θα βρει την ομάδα σε πολύ καλό σημείο. Καμία σχέση όπως την βρήκε ο Γερμανός, γιατί την δύσκολη δουλειά την έκανε ο Klopp το καλοκαίρι αγοράζοντας 4 παίκτες, αφήνοντας να φύγουν παίκτες που ήταν καθοριστικοί στο παρελθόν (Hendo, Fabinho, Milner) που είχαν περάσει τα καλά τους χρόνια και δίνοντας ευκαιρίες σε μικρούς παίκτες που παίζουν ρόλο στην φετινή πορεία της ομάδας (Quansah, Bradley) και τους τραυματίες (Bajcetic, Doak) και αυτό που έχει να κάνει είναι να συνεχίσει το έργο του από εκεί που το άφησε ο Γερμανός.

Jurgen Norbert Klopp εχεις 4 μήνες να σαρώσεις τα πάντα και να φύγεις από το Liverpool, το λιμάνι της καριέρας σου ως νικητής και να γράψεις με χρυσά γράμματα τον επίλογο του παραμυθιού σου.

Jurgen Norbert Klopp κάτι χρωστάς ακόμα στη Liverpool & στους Red fans
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com