Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν νομίζω ότι θα πάρουμε στόπερ τον Ιανουάριο»

Klopp: «Δεν νομίζω ότι θα πάρουμε στόπερ τον Ιανουάριο»

Τέλος στις φήμες περί απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έβαλε ο Jürgen Klopp, μέσω τοποθέτησης του στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής.

Ο Γερμανός τεχνικός αφού άφησε να εννοηθεί πως ο σύλλογος θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Joel Matip που υπέστη ρήξη χιαστού, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού για τον επόμενο μήνα.

Στο ρόστερ των Reds υπάρχουν σέντερ μπακ τη δεδομένη στιγμή, μετά τον τραυματισμό του Καμερουνέζου και κατά τον Klopp, είναι αρκετά για να βγει η φετινή σεζόν.

Ο Klopp δήλωσε αναφορικά με το ενδεχόμενο απόκτησης στόπερ:

“ Μετά από οκτώ χρόνια, δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Πάντα μιλάτε για μεταγραφές σαν να είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. ”

“ Απλώς μιλάτε για μεταγραφή ένας παίκτη, βρίσκοντας τα χρήματα για αυτό – σαν να έχουμε ατελείωτα χρήματα – μιλάμε πάντα γι’ αυτό. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. ”

“ Όλοι, εσείς, οι οπαδοί, όλοι μιλούν γι’ αυτό, «χρειαζόμαστε άλλον παίκτη». Όλα κοστίζουν χρήματα και πρέπει να είναι ο σωστός παίκτης. ”

“ Έχουμε ακόμη αλλά τέσσερα στόπερ, κάτι το οποίο είναι εντάξει. ”

“ Αν είχαμε ήδη έναν πέμπτο στόπερ από πριν, είναι μια εντελώς διαφορετική δυναμική της ομάδας – κάποιος δεν παίζει. Η κατάσταση μας όπως ήταν πριν, ήταν τέλεια. ”

«Είναι τέλεια τώρα; Θα έλεγα, όσο μπορούμε να πάμε με αυτά τα τέσσερα στόπερ, ναι. Αν όχι, τότε θα είναι λίγο πιο δύσκολο με τον αριθμό των παιχνιδιών που έρχονται. ”

“ Δεν ήμασταν ποτέ η χώρα των θαυμάτων, όπου θα φέρναμε έναν στόπερ παγκόσμιας κλάσης μέχρι ο άλλος να είναι ξανά σε φόρμα ή οτιδήποτε άλλο. ”

“ Πείτε μια ομάδα που θα θέλει να πουλήσει έναν κορυφαίο στόπερ τον Ιανουάριο. ”

“ Αν οι άλλοι σύλλογοι δεν βάλουν ένα στόπερ κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο για εμάς και πουν «πάρτε τον και χρησιμοποιήστε τον όσο τον χρειάζεστε» (τότε δεν θα πάρουμε στόπερ). ”

“ Δεν το είχα σκεφτεί ακόμα, γιατί έχουν περάσει μόλις πέντε μέρες από τότε που είχαμε αυτό το πρόβλημα. Αλλά δεν ξέρω, δεν νομίζω να πάρουμε, για να είμαι ειλικρινής. ”

Περισσότερες ευκαιρίες θα πάρει ο Jarell Quansah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com