Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Crystal Palace – Liverpool (preview)

Crystal Palace – Liverpool (preview)

Στο Selhust Park κόντρα στην Crystal Palace δοκιμάζεται η Liverpool το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14:30 ώρα Ελλάδος για την 16η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds πηγαίνουν στο Λονδίνο με φόρα από τις δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Fulham και Sheffield United και θέλουν να πετύχουν το δεύτερο συνεχόμενο τους διπλό και παράλληλα να ανέβουν στην κορυφή έστω και για ορισμένες ώρες.

Οι Eagles αντιθέτως δεν διανύουν ένα καλό διάστημα, αφού αγνοούν τη νίκη εδώ και ένα μήνα και μετρούν 3 ήττες και στα 4 τελευταία ματς, με την Bournemouth να περνά από την έδρα της με σκορ 0-2 την Τετάρτη.

Η Liverpool είναι δεύτερη με 34 βαθμούς και στο -2 από την Arsenal, ενώ η Palace με 16 βαθμούς, μετά από 15 αγώνες.

Από τους Reds αναμένεται να δούμε μια ενδεκάδα παρόμοια με εκείνη του Bramall Lane με μερικές διαφοροποιήσεις.

Ο Alisson Becker θα μπορούσε να ξεκινήσει, έχοντας επιστρέψει στις προπονήσεις και μαζί με τους van Dijk, Konate, Alexander-Arnold και Τσιμίκας θα συνθέσουν την αμυντική γραμμή. Φαβορί για τη μεσαία είναι οι Szoboszlai, Endo και Elliott, σε αφού ο Mac Allister φαίνεται πως είναι ανέτοιμος και δεν θα ξεκινήσει.

Στην επίθεση θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Darwin Nunez, παίρνοντας φανέλα βασικού μαζί με τους Mo Salah και Cody Gakpo.

Οι απουσίες για την ομάδα παραμένουν πολλές, αφού και σε αυτό το παιχνίδι θα απουσιάσουν οι Robertson, Thiago, Jota, Bajcetic, αλλά και ο Joel Matip που υπέστη ρήξη χιαστού και δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος.

Το σύνολο του Roy Hodgson θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του εντός έδρας νίκη από τον Σεπτέμβριο και να μην μπλέξει σε περιπέτειες αναφορικά με τον υποβιβασμό.

Θα υποδεχθεί τους Reds δίχως τους Doucoure, Eze, Holding και Henderson.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Andy Madley.

Στο Λονδίνο για το διπλό κόντρα στην Crystal Palace, η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com