Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέος μακροχρόνιος τραυματισμός για τον James Balagizi

Νέος μακροχρόνιος τραυματισμός για τον James Balagizi

Ο νεαρός James Balagizi βιώνει μία δυσάρεστη χρονιά στη Wigan ως δανεικός λόγω μακροχρόνιου τραυματισμού, ο οποίος θα μπορούσε να τον οδηγήσει νωρίτερα στην επιστροφή του στο AXA.

Ο Balagizi εντάχθηκε στην Wigan, ομάδα της League One, ως δανεικός για μια σεζόν μετά από μια εντυπωσιακή χρονιά 2022/23 με την Crawley, που τον είδε να σκοράρει τρία γκολ σε 16 αγώνες. Όμως ο χρόνος του στο DW Stadium ήταν απογοητευτικός, με τον 20χρονο να παίζει μόλις τέσσερις φορές και να αποτυγχάνει να ξεκινήσει μία φορά στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής Shaun Maloney τον είχε αφήσει εκτός αποστολής για την αγωνιστική του για όλα εκτός από ένα από τα τελευταία 13 παιχνίδια της League One, που συνέπεσε με μια ήττα μόνο σε οκτώ. Εάν η Liverpool δεν σκεφτόταν ήδη να τερματίσει τη συμφωνία τον Ιανουάριο, η πιθανότητα έχει αυξηθεί τώρα, με τον Balagizi εκτός για τουλάχιστον έξι εβδομάδες λόγω τραυματισμού.

«Ο James έπαθε ζημιά στον οπίσθιο μηρό του στην προπόνηση, ο οποίος δεν φαίνεται πολύ καλός», είπε ο Μaloney στον Wigan Observer την Πέμπτη. «Πιθανότατα περιμένουμε περίπου έξι εβδομάδες για αυτόν, κάτι που δεν είναι καλό νέο».Σχετικά με την προοπτική ο Balagizi να επιστρέψει στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΧΑ για θεραπεία, ο προπονητής της Wigan πρόσθεσε: «Θα επιτρέψουμε σε αυτόν και στη Liverpool να αποφασίσουν τι θα συμβεί».

Έρχεται μετά από ένα παρόμοιο θέμα για τον Balagizi αυτή τη φορά πέρυσι, όταν ο πολύπλευρος νεαρός υποβλήθηκε τελικά σε χειρουργική επέμβαση για έναν τραυματισμό που τελείωσε τον χρόνο του με την Crawley στη μέση της σεζόν.

Δεν έχει υπάρξει ακόμη επιβεβαίωση εάν η Liverpool θα ανακαλέσει τον Balagizi τον Ιανουάριο, αλλά πιστεύεται ότι θα ήταν η καλύτερη επιλογή και για τις δύο πλευρές. Ήδη εκτός των σχεδίων του Maloney, μπορεί να είναι ακόμα πιο δύσκολο να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και η επιστροφή για το δεύτερο μισό της σεζόν με τους U21s μπορεί να είναι πιο επωφελής.

Τα προβλήματα τραυματισμών του Balagizi του στέρησαν μια ευκαιρία στην πρώτη ομάδα του Klopp στο παρελθόν, με ένα πρόβλημα στο χέρι που τον κράτησε εκτός προπονήσεων πριν από την περίοδο του 2021. Στους Κόκκινους ήταν στον πάγκο για το παιχνίδι του Carabao Cup με τη Norwich και τη νίκη στο FA Cup επί της Shrewsbury εκείνη τη σεζόν, αλλά δεν έχει καταφέρει να κάνει ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα ακόμα.

Ο γηγενής από το Μanchester μπορεί να μην είναι ο μόνος δανεικός της Liverpool που ανακαλείται, με αποφάσεις να ληφθούν για τους Fabio Carvalho, Rhys Williams και James Norice οι οποίοι δεν έχουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τις ομάδες τους.

Νέος μακροχρόνιος τραυματισμός για τον James Balagizi
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com