Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με 25 παίκτες η προπόνηση πριν την LASK

Με 25 παίκτες η προπόνηση πριν την LASK

Η Liverpool ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τετάρτης την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο την LASK για το Uefa Europa League με 25 ποδοσφαιριστές να προπονούνται.

Οι τραυματίες, Alisson Becker και Diogo Jota έμειναν φυσικά εκτός, καθώς θα απουσιάσουν για το επόμενο χρονικό διάστημα, με τους Andy Robertson, Thiago και Stefan Bajcetic να παραμένουν επίσης εκτός για ακόμη μια εβδομάδα.

Άλλα προβλήματα για τους Reds πάντως δεν υπάρχουν, με τους Kaide Gordon και Conor Bradley να παίρνουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της πρώτης ομάδας, έχοντας δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League, αν τους επιλέξει ο Klopp.

Από τον Γερμανό τεχνικό αναμένεται να δούμε αλλαγές το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στην Αυστριακή ομάδα, με ποδοσφαιριστές όπως οι Quansah, Chambers, Endo, αλλά και Doak να αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού.

Την εστία των Reds θα υπερασπιστεί ο Kelleher, κάτι που θα συμβεί και στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας, τουλάχιστον μέχρι εκείνο με την Manchester United στο Anfield στις 17 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν την Τετάρτη:

Τερματοφύλακες: Kelleher, Adrian, Pitaluga, Mrozek

Αμυντικοί: Van Dijk, Matip, Konate, Gomez, Quansah, Alexander-Arnold, Τσιμίκας, Bradley, Chambers

Μέσοι: Szoboszlai, Mac Allister, Jones, Gravenberch, Elliott, Endo

Επιθετικοί: Salah, Nunez, Diaz, Gakpo, Doak, Gordon

Χωρίς νέα προβλήματα η προπόνηση της Τετάρτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com