Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν έπρεπε να χάσουμε την μπάλα πριν το 1-0»

Klopp: «Δεν έπρεπε να χάσουμε την μπάλα πριν το 1-0»

Ο Jürgen Klopp αναλύοντας το χθεσινό ισόπαλο αποτέλεσμα ανάμεσα στη Liverpool με τη Luton, τόνισε πως η ομάδα του δεν θα έπρεπε να χάσει τη μπάλα, πριν ανοίξει το σκορ η γηπεδούχους ομάδα με τον Chong από αντεπίθεση.

Παράλληλα, ο Γερμανός προπονητής αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων από την Luton.

Στις δηλώσεις του ανέφερε:

“ Είπα στα αγόρια στο ημίχρονο, καλά, καλά, ως εδώ καλά, να είστε ήρεμοι, να είστε υπομονετικοί, να μείνετε υπομονετικοί, τέτοια πράγματα και μετά αν βάζαμε τώρα την πίεση ψηλά θα ήταν πολύ χρήσιμο γιατί έχουμε πολλές περισσότερες φάσεις κατοχής, μεγαλύτερες φάσεις κατοχής, [και] είναι λιγότερο οργανωμένες σε αυτές τις στιγμές. Αν σκοράρουμε ένα και τότε ανοίγουν μικρά κενά. Με το 0-0 και την ιδέα της Luton, που είναι εντάξει και δεν υπάρχει πρόβλημα με στημένες φάσεις και αντεπιθέσεις – μένουν στο παιχνίδι, οπότε πρέπει να βεβαιωθείς εκ των προτέρων ότι δεν είναι πια στο παιχνίδι. αλλά ήταν μέσα στο παιχνίδι. ”

“ Είχαν την αντεπίθεση, πέτυχαν το γκολ και νομίζω ότι όλοι ξέρουν ότι έπρεπε να είχαμε κερδίσει αυτή την μπάλα –ή δεν έπρεπε να χάσουμε τη μπάλα. Μετά σκόραραν, πετύχαμε την ισοφάριση. ” Είπε ο Klopp.

“ Σέβομαι πολύ αυτό που κάνουν, αλλά ο τρόπος με τον οποίο αμύνονται τις στημένες φάσεις της άμυνας τους… αν το δεις πίσω, αυτό είναι πάλη. Δεν είναι στα όρια, είναι πέρα από τα όρια, αλλά δεν τιμωρούνται, οπότε γιατί να το αλλάξουν; Τόσο καλά. Αυτή ήταν λίγο η συζήτηση γύρω από αυτό, που πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να ήταν πέναλτι- όχι όταν έβαλαν το γκολ, πριν όταν ο αντίπαλος του Virgil τον κατέβασε στο έδαφος. Νομίζω ότι ήταν ένας καλός βαθμός στην πάλη, δεν είμαι σίγουρος. Αυτό είναι όλο. ”

Δύο χαμένοι βαθμοί για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com