Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Klopp: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Ο Jürgen Klopp μετά την ισοπαλία της ομάδας με την Brighton στο AMEX με σκορ 2-2, έκανε τις καθιερωμένες του δηλώσεις, αναφερόμενος στο αποτέλεσμα και χαρακτηρίζοντας το ως δίκαιο.

Ο Γερμανός προπονητής ρωτήθηκε αν κρίνει δίκαιο το 2-2:

“ Νομίζω δυστυχώς, ναι. Το 1-0, σερβιρισμένο σε πιάτο, αλλά παρόμοια κατάσταση [για εμάς]. τους αναγκάσαμε να κάνουν παρόμοια λάθη γύρω από τα γκολ μας. Το 1-2 είναι ένα καλό αποτέλεσμα για το ημίχρονο εδώ γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα και είναι δύσκολο να αμυνθείς εναντίον τους συνέχεια. Θέλαμε να κάνουμε το υψηλό πρέσινγκ, ήταν το σωστό, αλλά την ίδια στιγμή προκάλεσε το θέμα ότι παίζουν γρήγορα, εμείς δεν κερδίζουμε την μπάλα πάντα και τότε το γήπεδο είναι πολύ μεγάλο και κυνηγάμε πίσω. Το κάνουν καλά αυτό. ”

“ Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο στο δεύτερο ημίχρονο ότι έπρεπε να είχαμε σκοράρει για το 3-1, υπήρχαν μία ή δύο πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά επειδή δεν σκοράρουμε εκεί, κρατάμε το παιχνίδι ανοιχτό και σε αυτήν την περιοχή όπου έγινε το φάουλ, τους δώσαμε πάρα πολλές στημένες φάσεις, κόρνερ και ειδικά ελεύθερα χτυπήματα. Το είδα ξανά και αν ένα από τα παιδιά μας άγγιξε την μπάλα νομίζω ότι ήταν αυτογκόλ. Αυτό ήταν ένα στημένο κομμάτι. Τότε ο Dunk ήταν εκεί και μπορούσε να σκοράρει από εκεί. Ήταν έντονο και για τις δύο ομάδες, οπότε πιστεύω ότι είναι το σωστό αποτέλεσμα στο τέλος. ”

Αν θα έπρεπε να αποβληθεί ο Gross στη φάση του πέναλτι:

“ Δεν το είχα συνειδητοποιήσει, για να είμαι ειλικρινής. Είδα ότι ήταν πέναλτι και δεν σκέφτηκα την κόκκινη, αλλά άκουσα τώρα ότι είναι ευκαιρία για γκολ. Αν είναι ευκαιρία για γκολ, μπορούμε να θέσουμε το ερώτημα εδώ: τι πιστεύεις, ήταν ευκαιρία για γκολ;. Δεν το είδα ξανά. Αλλά τι να πω για αυτό; Το έχω ξεπεράσει, είμαι πολύ μεγάλος για τέτοια πράγματα. Δεν θα αλλάξουμε την κατάσταση. ” Είπε ο Klopp.

Αν έμεινε έκπληκτος από το αποτέλεσμα του ημιχρόνου:

“ Δεν με εξέπληξε. Έχω δει πιο εκπληκτικά πράγματα στο ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι ότι ξέρω πώς φαινόταν και το δέχομαι 100%, μερικά πράγματα δεν μου άρεσαν, αλλά μπορούσες να ακούσεις στο γήπεδο πόσο συχνά ήμασταν πολύ κοντά στο να κερδίσουμε την μπάλα. Αυτό είναι το ρίσκο που παίρνουν. Αν κερδίσεις την μπάλα νωρίς, αυτό είναι το ρίσκο που πήραμε και εμείς, το παίρνουν για να παίξουν και εμείς το παίρνουμε για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την μπάλα ψηλά. Αν τότε είσαι εκτός παιχνιδιού και αυτό είναι το πρόβλημα, τότε δεν φαίνεται καλό γιατί τότε είστε εκτός παιχνιδιού και το γήπεδο είναι πολύ μεγάλο και τα καταφέρνουν καλά με αυτό. ”

“ Συνεχίσαμε και γι’ αυτό πιστεύω ότι πραγματικά αξίζαμε την αντοχή που δείξαμε εκεί και το πείσμα που δείξαμε εκείνη τη στιγμή. Εντάξει και γύρω από αυτό κερδίσαμε μια άλλη μπάλα όπου θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει, οπότε, όχι, δεν εξεπλάγην για να είμαι ειλικρινής. Ξέρω ότι κάποιες στιγμές είχαν το πάνω χέρι, αλλά αυτό ήταν και πραγματικά πιστεύω ότι αν είχαμε σκοράρει το τρίτο γκολ, θα αξίζαμε να κερδίσουμε. οπωσδήποτε. Αλλά υποθέτω ότι ήταν όπως ήταν. ”

Οι Reds δεν πήραν το διπλό στο AMEX.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com