Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γνώρισε την αποθέωση ο Nunez από τους Red fans

Γνώρισε την αποθέωση ο Nunez από τους Red fans

Μετά το απογοητευτικό φινάλε του παιχνιδιού με την Tottenham, η κίνηση που έκανε ο Nunez προς τους οπαδούς της Liverpool έδειξε το πνεύμα που κυριαρχεί στην «νέα» Liverpool που συντελέστηκε το φετινό καλοκαίρι.

Μπορούμε να αναλύσουμε τα εγκληματικά λάθη και τα απίστευτα δρώμενα που έγιναν ενάντια στην ομάδα μας στο παιχνίδι με την Tottenham για ώρες. Δυο κόκκινες κάρτες, ένα ακυρωμένο γκολ για offside που δεν ανακαλέστηκε από το VAR εξαιτίας «ανθρώπινου λάθους» και ένα αυτογκόλ στο τέλος του παιχνιδιού που στέρησε από την ομάδα μας έστω ένα βαθμό.

Οι παίκτες της ομάδα μας πάλεψαν πραγματικά το παιχνίδι, παρ’ όλο που έπαιξαν με 1 αρχικά, αλλά στην συνέχεια 2 παίκτες λιγότερο. Φαίνεται ότι στην ομάδα υπάρχει το πνεύμα του μαχητή που αρνείται να τα παρατήσει, οποίες και αν είναι οι συνθήκες. Η κίνηση του Nunez στο τέλος του παιχνιδιού το επιβεβαίωσε.

Ο επιθετικός που θα έμπαινε στο παιχνίδι αλλά η κόκκινη του Jota του στέρησε την συμμετοχή, πήγε προς του οπαδούς της ομάδας μας έδειξε το σήμα και τους παρακινείσαι να μην στεναχωριούνται.

Ο Konate ακολούθησε την κίνηση του Ουρουγουανού, δείχνοντας ότι ενώ η ομάδα μας έχασε το παιχνίδι και τους τρεις βαθμούς, κέρδισε σε άλλους τομείς όπως σε κίνητρο αλλά και σε συσπείρωση.

Επιπλέον στην δημοσίευση της Liverpool στο instagram με το τελικό σκορ και την λεζάντα «Το παιχνίδι τελειώνει με ήττα» ο Nunez σχολίασε από τον προσωπικό του λογαριασμό: «Πάμε Liverpool,είμαστε όλοι μαζί εναντίων όλων».

Φαίνεται ότι οι παίκτες της ομάδας μας θέλουν να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις για αυτό που έγινε, δημιουργώντας το αίσθημα αδικίας και τον θυμό που έχουν, σε παραγωγικότητα στο γηπέδο.

Η κίνηση του Nunez μπροστά στους οπαδούς της ομάδας μας, που ταξίδεψαν μέχρι το Λονδίνο για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα, αποδεικνύει τα λεγόμενα του προπονητή μας Jurgen Klopp ότι οι παίκτες του είναι «τέρατα».

«Θελουμε να χτίσουμε κάτι το μοναδικό και για να γίνει αυτό χρειάζεσαι παίκτες με κίνητρο και πνεύμα,και αυτό το είδα και σήμερα,ο κάθε παίκτης ήταν <<τέρας>>. Είναι απίστευτο το πόσο πολέμησαν σήμερα.» δήλωσε ο manager μετά την ήττα από τους Spurs.

Για ένα πράγμα για το οποίο πρέπει να είμαστε σίγουροι είναι ότι, η ομάδα μας θα βγάλει αντίδραση στο γήπεδο. Η ομάδα δείχνει υγεία, τόσο σωματική αλλά και πνευματική και αν συνεχίσει έτσι θα κάνει μια πολύ καλή σεζόν. Up the Reds!!

Γνώρισε την αποθέωση ο Nunez από τους Red fans
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com