Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – West Ham (preview)

Liverpool – West Ham (preview)

Έκτη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την West Ham το απόγευμα της Κυριακής στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς μετρούν 5 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα τις δύο τελευταίες με 1-3 σκορ και ανατροπή.

Οι παίκτες του Klopp θέλουν να επεκτείνουν το νικηφόρο τους φετινό ρεκόρ στο Anfield και παράλληλα να παραμείνουν κοντά στην κορυφή.

Η ενδεκάδα της ομάδας θα έχει αλλαγές σε σύγκριση και με τα δύο τελευταία παιχνίδια, με τον Virgil van Dijk να επιστρέφει σε αγώνα Premier League μετά από περίπου έναν μήνα και τον Trent Alexander-Arnold να ενδέχεται να καταφέρει να ξεκινήσει. Παρτενέρ του Ολλανδού στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Konate, ενώ φανέλα βασικού θα πάρει και ο Robertson.

Για τον χώρο του κέντρου προβάδισμα έχουν οι Jones, Mac Allister και Szoboszlai, όπως και οι Mo Salah, Luis Diaz και Darwin Nunez για την επιθετική γραμμή.

Εκτός παραμένει για μια ακόμη εβδομάδα ο Thiago.

Η αντίπαλος των Reds, West Ham κέρδισε επίσης με ανατροπή την Backa Topola για το Europa League, ενώ το περασμένο γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα με 1-3 από την Manchester City.

Έχει πραγματοποιήσει ένα καλό ξεκίνημα στη σεζόν και έχει 10 βαθμούς σε 5 αγώνες.

Στο Anfield έρχεται πιθανότατα χωρίς τον Bowen και με αμφίβολο τον Creswell, αλλά με τον Alvarez, για να προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα για πρώτη φορά μετά το 2016.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Chris Kavanagh.

Οι Reds υποδέχονται την West Ham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com