Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool “έχασε” τον παίκτη των 40 εκ. £ παρά την σύσταση Schmadtke

Η Liverpool “έχασε” τον παίκτη των 40 εκ. £ παρά την σύσταση Schmadtke

Ένα νέο δημοσίευμα περιγράφει γιατί η Liverpool έχασε έναν μεταγραφικό στόχο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, παρά το γεγονός ότι τον πρότεινε στον σύλλογο ο Jorg Schmadtke.

Σύμφωνα με το TEAMtalk, ο αθλητικός διευθυντής των “Κόκκινων” είχε ξεχωρίσει την περίπτωση του Micky van de Ven, έχοντας ήδη επιβλέψει τη μετακίνηση του Ολλανδού αμυντικού στη Βόλφσμπουργκ το 2021. Οι Merseysiders είχαν μάλιστα μιλήσει με την ομάδα της Bundesliga για τον 22χρονο, οι εκπρόσωποι της οποίας ήταν “καλά ενήμεροι” για το ενδιαφέρον της Liverpool και την προθυμία της να καταθέσει επίσημη προσφορά.

Ωστόσο, η Tottenham ξεκίνησε στη συνέχεια συνομιλίες με τον κεντρικό αμυντικό, ο οποίος φέρεται να μην είχε κανένα δισταγμό να επιλέξει τους Spurs σε εκείνο το σημείο, με τους Βορειολονδρέζους να εκμεταλλεύονται την κωλυσιεργία της Liverpool και να τον εξασφαλίζουν έναντι 40 εκατομμυρίων λιρών στις αρχές Αυγούστου.

Είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση για τον Schmadtke και τον Jurgen Klopp που δεν μπόρεσαν να κινηθούν αρκετά γρήγορα για να αποκτήσουν τον Van de Ven πριν από την Tottenham, με τον αμυντικό να έχει κάνει ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα στη ζωή του στην Αγγλία.

Στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του στην Premier League σημείωσε ποσοστό επιτυχίας στις πάσες 93,5%, ποσοστό που ξεπερνά μόνο ο Joe Gomez (93,8%) μεταξύ όλων των παικτών που έχουν ξεκινήσει με τη Liverpool μέχρι στιγμής φέτος (WhoScored).

Το αίσθημα απογοήτευσης για τους Reds επιδεινώνεται από το γεγονός ότι ο Virgil van Dijk (αποβολή) και ο Ibrahima Konate (τραυματισμός) δεν ήταν διαθέσιμοι τον τελευταίο καιρό, αφήνοντας τους Reds με λιγοστές επιλογές στη θέση του κεντρικού αμυντικού, οι οποίες ευτυχώς αποδίδουν αξιοπρεπώς στα τελευταία παιχνίδια.

Η χρονική συγκυρία θα μπορούσε να είναι ένας παράγοντας που οι Reds δεν τα έδωσαν όλα για τον Van de Ven. Την εποχή που μετακόμισε στο Λονδίνο, το ενδιαφέρον της Liverpool ήταν έντονα στραμμένο στην προσθήκη κεντρικών μέσων για να αντισταθμίσει τις απροσδόκητες απώλειες των Jordan Henderson και Fabinho.

Αυτό μπορεί να οδήγησε την αναζήτηση για κεντρικό αμυντικό χαμηλότερα στη λίστα των προτεραιοτήτων, αν και θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι αν η Liverpool ήθελε πραγματικά τον Ολλανδό, θα είχε κάνει την κίνησή της για την απόκτησή του πριν η Tottenham έχει την ευκαιρία.

Όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, «αυτό το πλοίο έχει πλέον σαλπάρει», οπότε αν η Liverpool πρόκειται να εξετάσει την προσθήκη κεντρικών αμυντικών τον Ιανουάριο, θα πρέπει να στρέψει την προσοχή της σε άλλους στόχους.

Η Liverpool “έχασε” τον παίκτη των 40 εκ. £ παρά την σύσταση Schmadtke
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com