Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόεδρος Saudi Pro League : «Δεν έχουν κλείσει οι πόρτες για Salah»

Πρόεδρος Saudi Pro League : «Δεν έχουν κλείσει οι πόρτες για Salah»

Αν και η Saudi Pro League απέτυχε στην προσπάθειά της να φέρει τον Mo Salah στη Μέση Ανατολή το καλοκαίρι, δεν θα «κλείσει καμία πόρτα» για μια μελλοντική μετακίνηση.

Η προθεσμία για μεταγραφές στην Saudi Pro League παρήλθε χωρίς να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση του Αιγύπτιου στην Jeddah, ο οποίος τελικά παραμένει στο Anfield.

Ο Salah αποτέλεσε αντικείμενο τουλάχιστον μιας προσφοράς από την Al-Ittihad κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η Liverpool απέρριψε προσφορά αξίας 150 εκατομμυρίων λιρών.

Φημολογείται ότι ένας σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία – της οποίας το ανανεωμένο πρωτάθλημα τροφοδοτείται από το Δημόσιο Ταμείο Επενδύσεων της βασιλικής οικογένειας – θα επιστρέψει για τον ποδοσφαιριστή στο μέλλον.

Μιλώντας στο Sky Sports, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Saudi Pro League, Michael Emenalo, σχολίασε την αποτυχημένη κίνηση και τις ελπίδες για μια «ευκαιρία» στη συνέχεια.

«Αν δεν έγινε, δεν είναι επειδή δεν μας αρέσει πλέον ο παίκτης ή επειδή έχουμε πρόβλημα με τη Liverpool», δήλωσε ο Emenalo. «Είναι επειδή ορισμένα πράγματα που έπρεπε να ευθυγραμμιστούν για όλα τα μέρη που εμπλέκονται στη διαδικασία δεν ευθυγραμμίστηκαν».

«Κανείς δεν είναι θυμωμένος, προχωράμε παρακάτω. Αλλά δεν κλείνουμε απολύτως καμία πόρτα. Και αν υπάρχει η ευκαιρία να κάνουμε κάποια πράγματα και τα κάνουμε σωστά και έρθει ο Mohamed Salah στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, θα είμαστε όλοι πολύ ευγνώμονες».

Παρά την αποφασιστικότητα της Liverpool να κρατήσει τον «φαραώ» για τη σεζόν 2023/24, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα απέρριπτε ακόμα και προσφορές-ρεκόρ, υπάρχει μια αποδοχή ότι ο Salah τελικά θα φύγει από το νησί. Η αναβάθμιση του πρωταθλήματος Saudi Pro League έχει αυξήσει αυτή την πιθανότητα, αν και μόλις το περασμένο καλοκαίρι, ο 31χρονος εξέφρασε την επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στο Anfield.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Emenalo επέμεινε ότι «θα καλωσορίσουμε όποιον θέλει να έρθει», κάτι που φυσικά «περιλαμβάνει και τον Salah».

Σε αυτό το στάδιο, ο επιθετικός της Liverpool είχε δίκιο που δεν πίεσε για μια μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία, καθώς το πρωτάθλημα δεν φαίνεται να έχει σαφή αίσθηση κατεύθυνσης πέρα από το να πετάει χρήματα σε παίκτες προκειμένου να ενισχύσει το προφίλ του. Το αν ο Salah θα ενταχθεί τελικά στην Al-Ittihad ή σε κάποιον άλλον σύλλογο μένει να το δούμε, αλλά η ελπίδα είναι ότι ο παίκτης θα προτιμήσει να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο.

Πρόεδρος Saudi Pro League : «Δεν έχουν κλείσει οι πόρτες για Salah»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com