Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η δράση των διεθνών της Liverpool

Η δράση των διεθνών της Liverpool

Έξι ποδοσφαιριστές της Liverpool αγωνίστηκαν με τις εθνικές τους ομάδες την Τρίτη και τα ξημερώματα της Τετάρτης, με τον Andy Robertson να έχει συμμετοχή στο μοναδικό τέρμα της χώρας του.

Ο αμυντικός των Reds αγωνίστηκε σε ολόκληρη τη φιλική ήττα από την Αγγλία και είχε την σέντρα για το αυτογκόλ του Harry Maguire στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και το λάθος που οδήγησε στο γκολ του Jude Bellingham στο πρώτο μέρος.

Ο Wataru Endo πέρασε ως αλλαγή στο 64ο λεπτό στην επικράτηση της Ιαπωνίας με 4-2 επί της Τουρκία σε φιλικό αγώνα.

Ο Mo Salah έβγαλε όλο το φιλικό της Αιγύπτου κόντρα στην Τυνησία, με τους Φαραώ όμως να γνωρίζουν την ήττα με σκορ 1-3.

Ο Alexis Mac Allister συμπλήρωσε 85 λεπτά σε αγώνα όμως για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 και βοήθησε την εθνική ομάδα της Αργεντινής να πετύχει ακόμη μια νίκη, αυτή τη φορά με σκορ 0-3 επί της Βολιβίας, με την ομάδα του Scaloni να κάνει το 2 στα 2 στον όμιλο.

Ο Darwin Nunez ξεκίνησε επίσης βασικός κόντρα στο Εκουαδόρ, για την Ουρουγουάη του Marcelo Bielsa, όμως αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, παραχωρώντας την θέση του στον Christian Oliveira, ενώ και ο Luis Diaz είχε θέση στο αρχικό σχήμα της Κολομβίας στη λευκή ισοπαλία με τη Χιλή, πριν παραχωρήσει τη θέση του στον Sinisterra στο 71’.

Ο Andy Robertson μετά το λάθος που οδήγησε στο γκολ της Αγγλίας από τον Jude Bellingham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com