Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν πάει εθνική για να δουλέψει στο Kirkby o Gravenberch

Δεν πάει εθνική για να δουλέψει στο Kirkby o Gravenberch

Προτεραιότητα στη Liverpool θέλει να δώσει το τέταρτο και τελευταίο μεταγραφικό της απόκτημα για το καλοκαίρι, ο Ryan Gravenberch, αφού λίγες μόνο ώρες μετά την μετακίνηση του στην ομάδα, ανακοίνωσε πως δεν θα ενταχθεί στην εθνική του ομάδα για τους αγώνες του Σεπτεμβρίου, προκειμένου να επικεντρωθεί στους Reds.

Ο πρώην παίκτης του Ajax είχε κληθεί στην U21 ομάδα της εθνικής Ολλανδίας, ωστόσο ανακοίνωσε σήμερα στον προπονητή της, Michael Reiziger πως τελικά δεν θα είναι διαθέσιμος, καθώς προτιμά να παραμείνει στο Μerseyside και να δουλέψει τόσο ατομικά, όσο και με τους υπόλοιπους παίκτες που δεν θα ενταχθούν στις εθνικές τους ομάδες.

Ο 21χρονος άσος υπέγραψε το συμβόλαιο του την Παρασκευή και προπονείται με την ομάδα από το Σάββατο, μη έχοντας όμως δικαίωμα συμμετοχής στον χθεσινό αγώνα με την Aston Villa στο Anfield.

Ο Gravenberch θα δουλέψει στο AXA Training Centre κατά τη διάρκεια της διακοπής, ώστε να είναι σε θέση να κάνει το ντεμπούτο του με την Κόκκινη φανέλα στις 16 του μηνός κόντρα στη Wolves στο Molineux.

Ο Ryan Gravenberch με το νούμερο 38 στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com