Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Την επιθυμία του Salah να παραμείνει επιβεβαίωσαν οι Klopp & Szoboszlai

Την επιθυμία του Salah να παραμείνει επιβεβαίωσαν οι Klopp & Szoboszlai

Ο Jurgen Klopp ήταν κάθετος όσον αφορά την φημολογία ότι ο Salah είναι κοντά στο να αποχωρήσει από την Liverpool για τα λεφτά της Σ. Αραβίας και την Al – Ittihad ενώ το ίδιο διαφωτιστικός ήταν και ο συμπαίκτης του Dominik Szoboszlai.

Παρόλο που η ομάδα μας αρνήθηκε 150 εκατομμύρια λίρες από την ομάδα του Karim Benzema και του Ngolo Kante, οι φήμες που θέλουν να Αιγύπτιο σταρ να αποχωρεί από την ομάδα μας όχι απλά δεν εξαφανίστηκαν αλλά πολλαπλασιάστηκαν. Τόσο ώστε οι ερωτήσεις μετά από την νίκη της Liverpool με 3-0 απέναντι στην «Ευρωπαία» Aston Villa να αφορούν τον Salah και την ενδεχόμενη νέα προσφορά από τους πρωταθλητές Σαουδικής Αραβίας.

Ο Salah από την πλευρά του ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι ορεξάτος σκοράροντας μάλιστα το τρίτο γκολ της ομάδας μας. Η ομάδας μας έχει παραμένει σταθερή στην απόφαση της να μην μπει καν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για την αποχώρηση του Αιγύπτιου σταρ, κάτι που έρχεται σε πλήρη σύμπνοια με τα θέλω του παίκτη, όπως επιβεβαιώθηκε τόσο από τον προπονητή του όσο και από τον νέο του συμπαίκτη και κάτοχο του θρυλικού για την ομάδα μας νούμερο 8.

«Έπαιξε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Ο Μο έπρεπε να δουλέψει παρά πολύ σκληρά και το έκανε» δήλωσε ο Klopp στο Sky sports αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού. «Ποτέ δεν αμφέβαλα, ούτε τώρα αμφιβάλλω σχετικά με το μέλλον του. Eίναι πλήρως αφοσιωμένος στην ομάδα μας. Πίστεψε με, είναι αδιανόητο το πόσο ανακατωσούρα δημιουργείται και το πόσο ήρεμοι είμαστε εμείς. Ο παίκτης είναι δικός μας και θέλει να παίξει για εμάς. Αυτό είναι όλο.»

Επιπλέον ρωτήθηκε για το αν η στάση της ομάδας μας παραμείνει ίδια και θα παραμένει έτσι μέχρι την Πέμπτη, όπου κλείνει το μεταγραφικό παζάρι της Σαουδικής Αραβίας και ο προπονητής μας απάντησε μονολεκτικά ναι μην αφήνοντας χώρο για αμφισβήτηση.

Παρόμοια ήταν η απάντηση του Dominik Szoboszlai σκόρερ του πρώτου γκολ στην σημερινή νίκη, καθώς δήλωσε στο AFP ότι ο Salah ενημέρωσε τους συμπαίκτες του ότι θα παραμείνει στην ομάδα.
«Στο ποδόσφαιρο όλοι μιλάνε. Εμείς είμαστε χαρούμενοι που θα μείνει μαζί μας» δήλωσε ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός. «Εννοείται πως μιλάμε μεταξύ μας αλλά θέλει να μείνει, θέλει να είναι εδώ μαζί μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Χρειαζόμαστε παίκτες σαν αυτόν».

Την επιθυμία του Salah να παραμείνει επιβεβαίωσαν οι Klopp & Szoboszlai
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com