Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Περιχαρείς Trent & Alisson για την νίκη της Liverpool επί της Newcastle

Περιχαρείς Trent & Alisson για την νίκη της Liverpool επί της Newcastle

Δεν έκρυψαν την χαρά τους και τον ενθουσιασμό τους οι Trent Alexander Arnold & Alisson Becker, με την επική νίκη της Liverpool επί της Newcastle και με τον τρόπο που ήρθε αυτή.

Οι Κόκκινοι αιφνιδιάστηκαν από το πρώτο γκολ του Antony Gordon και στη συνέχεια την αποβολή του Virgil Van Dijk στο πρώτο ημίχρονο, για να φύγουν από το Saint James Park και με τους τρεις βαθμούς. Ο Darwin Nunez βγήκε από τον πάγκο και σκόραρε στο 81ο και στο 93ο λεπτό, δίνοντας στην ομάδα του Jürgen klopp και στους οπαδούς του μια αξέχαστη νίκη με 2-1 στα βορειοανατολικά.

Διαβάστε παρακάτω τις σκέψεις των Alexander-Arnold και Alisson μετά τον αγώνα από τη συνέντευξή τους στο Sky Sports…

Trent Alexander-Arnold:
«Είναι απίστευτο, για να είμαι ειλικρινής. Ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο εκεί έξω σήμερα.

«Έρχεσαι εδώ με ένα σχέδιο παιχνιδιού, θέλεις την κατοχή, θέλεις να ελέγξεις το παιχνίδι, θέλεις να προσπαθήσεις να σκοτώσεις την ατμόσφαιρα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, όσο το δυνατόν περισσότερο γιατί ξέρεις ότι αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για αυτούς. Αυτό δεν ήταν έτσι και έπρεπε να το κάνουμε με τον δύσκολο, τον πολύ δύσκολο τρόπο.

«Νομίζω ότι το κάναμε δύσκολο, αλλά εκεί έξω δουλέψαμε πολύ, τραβήξαμε όλοι μαζί. Ήταν κάτι για να το θυμόμαστε, για να είμαι ειλικρινής.

«Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μας από τότε που ήρθε ο προπονητής και είχαμε κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις ως ομάδα, ως άτομα, αλλά νομίζω ότι θα δούμε πίσω σε αυτό το παιχνίδι ως κάτι πολύ, πολύ ιδιαίτερο. Προσπαθήσαμε μαζί ως ομάδα. Ακούγεται περίεργο, αλλά σχεδόν με 10 άνδρες, φέρνει την ομάδα πιο σφιχτή και πιο κοντά. Σε κάνει πιο δυνατό.

«Πρέπει να κάνεις τις επιπλέον αποστάσεις, πρέπει να συμπληρώσεις τα κενά, δεν μπορείς να σβήσεις. Έχουμε προσπαθήσει όλοι μαζί.

«Μιλήσαμε στο ημίχρονο για την πεποίθηση που είχαμε για αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Δεν πιστεύεις ειλικρινά ότι θα κερδίσεις το παιχνίδι, αλλά ξέρεις ότι αν μείνεις ενωμένος, έχεις ευκαιρίες.

«Η νοοτροπία στο ημίχρονο είναι ότι δεν έρχεσαι εδώ και προσπαθείς να βάλεις δύο γκολ αμέσως. Θέλεις να μείνεις μέχρι τα τελευταία 10, 15 λεπτά, να δώσεις στον εαυτό σου μια ευκαιρία και να ξέρεις ότι θα κουραστούν οι αντίπαλοι επίσης και θα τους χτυπήσεις εκεί. Νομίζω ότι έχουμε εκτελέσει άριστα αυτό το σχέδιο παιχνιδιού.

«Αλλάξαμε και τα παιδιά που μπήκαν στο παιχνίδι ήταν εξαιρετικά. Ο Jarell Quansah, απολύτως εκπληκτικός στο πρώτο του παιχνίδι για εμάς, που έρχεται σε μια ατμόσφαιρα και ένα περιβάλλον σαν αυτό, είναι εξαιρετικό και το να κρατάει το δικό του και ο τρόπος που απέδωσε είναι εξαιρετικός. O Darwin, o Harvey όλοι όσοι ήρθαν ήταν εξαιρετικοί».

Alisson Beacker:
«Δεν μπορείς να υποτιμήσεις τη Liverpool, ακόμη και σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, ακόμα και όταν παίξαμε εναντίον της εδώ την περασμένη σεζόν, αποβλήθηκε ένας παίκτης και ήταν πολύ δύσκολο να παίξεις απέναντι σε 10 παίκτες.

«Όταν παίζεις ως μονάδα, μπορείς να κάνεις τόσα πολλά πράγματα στο γήπεδο. Μπορείς να κάνεις το γήπεδο μικρότερο. Με την ποιότητα που έχουμε στην ομάδα, μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά πράγματα.

«Είπαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο ότι πρέπει να πιστέψουμε, θα έχουμε ευκαιρίες και πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι εδώ απόψε. Το κάναμε.

«Αυτό το παιχνίδι είναι μοναδικό στο είδος του.»

Περιχαρείς Trent & Alisson για την νίκη της Liverpool επί της Newcastle
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com