Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ζημιά 500.000 λιρών/παιχνίδι όσο καθυστερεί η λειτουργία της Anfield Rd

Ζημιά 500.000 λιρών/παιχνίδι όσο καθυστερεί η λειτουργία της Anfield Rd

Με τις καθυστερήσεις στα συνεχιζόμενα έργα στην εξέδρα της οδού Anfield, η Liverpool είδε λιγότερους από 50.000 θεατές στη συνάντησή της με την Bournemouth.

Αυτό λειτουργεί ως σημαντική οικονομική απώλεια για τον σύλλογο, καθώς η πρόοδος στην επέκταση της κερκίδας έπληξε μια σειρά από αναποδιές τον τελευταίο μήνα.

Οι εργολάβοι της The Buckingham Group κατέθεσαν αίτηση υπαγωγής στη διοίκηση αυτό το μήνα, μετά την ανακοίνωση της καθυστέρησης της ολοκλήρωσης του έργου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Κατά τη στιγμή των καθυστερήσεων, η Liverpool ανέμενε περίπου 51.000 θεατές στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, στο οποίο η Bournemouth έφτασε στο Anfield.

Ωστόσο, η προσέλευση των θεατών στη νίκη με 3-1 ήταν 49.699, δηλαδή πάνω από 11.000 λιγότεροι από την ενδεχόμενη χωρητικότητα του γηπέδου που είναι περίπου 61.000. Ο σύλλογος είχε αρχικά προγραμματίσει να ολοκληρωθεί εγκαίρως για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου η νέα κερκίδα της Anfield Road, η οποία θα φιλοξενήσει επιπλέον 7.000 οπαδούς.

Το αίτημα της Liverpool για την πρώτη της αναμέτρηση ως φιλοξενούμενης ομάδας έγινε δεκτό προκειμένου να εξασφαλιστεί περισσότερος χρόνος, αλλά οι προθεσμίες δεν τηρήθηκαν για διάφορους λόγους. Τώρα, η αδυναμία να φιλοξενήσει αυτούς τους 11.000 ή περισσότερους οπαδούς θα μπορούσε να έχει χάσει ο σύλλογος πάνω από 500.000 λίρες σε έσοδα για κάθε αγώνα που συνεχίζει να συμβαίνει αυτό.

Αυτές οι απώλειες θα συνεχίσουν να υφίστανται σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες επέκτασης, κάτι που είναι πλέον πιθανό να συμβεί σημαντικά αργότερα από τα μέσα Οκτωβρίου.

Στην ανακοίνωσή της σχετικά με την κατάσταση γύρω από την ομάδα The Buckingham Group, η Liverpool δεν επιβεβαίωσε αν η διοίκηση των εργολάβων θα επηρεάσει το χρονοδιάγραμμα της ανάπλασης.

Απλά, ο σύλλογος εξήγησε ότι, πέραν του αγώνα με την Bournemouth, «πρόθεσή μας είναι να ενημερώσουμε όλους τους οπαδούς που έχουν εισιτήριο για τον αγώνα με την Aston Villa το συντομότερο δυνατό».

Η Liverpool αντιμετωπίζει την Aston Villa στο τέταρτο παιχνίδι της σεζόν στις 3 Σεπτεμβρίου, οπότε και υπήρχε η ελπίδα ότι η χωρητικότητα θα αυξανόταν στο πλαίσιο του σταδιακού ανοίγματος, αλλά αυτό τώρα φαίνεται εξαιρετικά απίθανο.

Ζημιά 500.000 λιρών όσο καθυστερεί η λειτουργία της Anfield Rd
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com