Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool έχει το μικρότερο ρόστερ στην Premier League

Η Liverpool έχει το μικρότερο ρόστερ στην Premier League

Λίγες μόνο ημέρες απομένουν για την έναρξη της φετινής Premier League και η Liverpool τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει το μικρότερο ρόστερ του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τα στοιχεία του Transfermarkt.

Επτά ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει μόνιμα από το ρόστερ το φετινό καλοκαίρι, ενώ άλλοι έχουν παραχωρηθεί δανεικοί τη φετινή σεζόν, όπως οι Fabio Carvalho και Calvin Ramsay.

Οι αποχωρήσεις των Jordan Henderson και Fabinho αποδυνάμωσε ακόμη περισσότερο το Κόκκινο ρόστερ, αλλά και μείωσαν τις επιλογές του Jürgen Klopp, με αποτέλεσμα να μην έχει η ομάδα αμυντικό χαφ, λίγες μόνο ημέρες πριν την πρεμιέρα του Stamford Bridge.

Οι Reds πλέον διαθέτουν μόνο 22 παίκτες στο ρόστερ τους, σύμφωνα με το Transfermarkt, όντας αρκετά μακριά από την πρώτη της σχετικής λίστας, Manchester United, η οποία και έχει 36 ποδοσφαιριστές στο δυναμικό της.

Στα στοιχεία της συγκεκριμένης ιστοσελίδας δεν συμπεριλαμβάνονται στο ρόστερ της πρώτης ομάδας οι Marcelo Pitaluga, Ben Doak, Tyler Morton και Conor Bradley, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με νεαρούς ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων.

Στην 19η θέση βρίσκεται η West Ham με 23 παίκτες και ακολουθούν οι Sheffield United με 24, η Fulham με 25, ενώ η Manchester City αυτή τη στιγμή έχει 26.

Επιπρόσθετα, η Liverpool έχει και το έβδομο γηραιότερο ρόστερ του πρωταθλήματος με μέσο όρο ηλικίας τα 26.3 έτη. Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Chelsea με μέσο όρο τα 23.3 έτη.

Αναλυτικά το ρόστερ των Reds:

Τερματοφύλακες: Alisson, Kelleher, Adrian

Αμυντικοί: Konate, Van Dijk, Gomez, Matip, Phillips, Robertson, Alexander-Arnold, Τσιμίκας

Μέσοι: Thiago, Mac Allister, Szoboszlai, Jones, Elliott, Bajcetic

Επιθετικοί: Salah, Diaz, Gakpo, Nunez, Jota

Εντός ρόστερ αλλά εκτός λίστας Transfermarkt: Pitaluga, Bradley, Morton, Doak

Το μικρότερο ρόστερ του πρωταθλήματος έχει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com