Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χωρίς τον Fabinho στη Σιγκαπούρη – εκτός και ο Thiago

Χωρίς τον Fabinho στη Σιγκαπούρη – εκτός και ο Thiago

Η Liverpool ταξιδεύει την Πέμπτη για τη Σιγκαπούρη, όπου και θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις, με τον Fabinho να μένει εκτός αποστολής, όπως αναμενόταν.

Η μετακίνηση του Βραζιλιάνου στη Σαουδική Αραβία δείχνει πλέον να είναι θέμα χρόνου, αν και έδειχνε πως η υπόθεση κολλάει, λόγω του τρόπου πληρωμής από την Al Ittihad προς τη Liverpool.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους ξεκίνησαν εκ νέου το απόγευμα της Τετάρτης και πλέον υπόθεση βρίσκεται σε ένα πολύ καλό δρόμο, με όλα να δείχνουν πως θα έχει αίσιο τέλος μέσα στις επόμενες ημέρες.

Για το λόγο αυτό ο χαφ, δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στην Σιγκαπούρη, αφού δεν υπολογίζεται από τον Klopp.

Από την πώληση του Fabinho, οι Reds θα εισπράξουν £40 εκατομμύρια.

Στη Σιγκαπούρη, οι Reds θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια. Αρχικά με την Leicester την Κυριακή και στη συνέχεια με την Bayern Munich στις 2 Αυγούστου, πριν επιστρέψουν και πάλι στο Νησί για το φιλικό με την Darmstand και την έναρξη της φετινής Premier League.

Εκτός του ταξιδιού στη Σιγκαπούρη έμειναν και οι Thiago και Stefan Bajcetic που κρίθηκε προτιμότερο να συνεχίσουν στο Merseyside την αποθεραπεία τους, αλλά και ο Conor Bradley.

Οι παίκτες που ταξίδεψαν:

Alisson, Gomez, Van Dijk, Konate, Diaz, Szoboszlai, Nunez, Mac Allister, Salah, Adrian, Jones, Gakpo, Elliott, Jota, Τσιμίκας, Robertson, Matip, Clark, Scanlon, Doak, McConnell, Kelleher, Alexander-Arnold, Koumas, Quansah, Mrozek, Frauendorf.

Ο Fabinho βρίσκεται μια ανάσα από την Al Ittihad.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com