Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εντυπωσιάζουν τους Red fans οι φωτογραφίες του Jordan Henderson

Εντυπωσιάζουν τους Red fans οι φωτογραφίες του Jordan Henderson

Ο Jordan Henderson συναγωνίστηκε τον Μο Salah σε ό,τι αφορά τις φωτογραφίες χωρίς φανέλα, καθώς έδειξε την καλοκαιρινή του δουλειά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι προσπάθειές του δεν πέρασαν απαρατήρητες

Ο αρχηγός της Liverpool και ο ρόλος του για την ερχόμενη σεζόν συζητήθηκαν εύκολα εν μέσω δύο καλοκαιρινών μεταγραφών και συζητήσεων για μια άλλη προσθήκη.

Ο James Milner έσπευσε να σχολιάσει το «Go on Rocky» και δεν ήταν ο μόνος που έκανε τη σύγκριση καθώς ο Henderson φόρεσε γάντια του μποξ και έβαλε τη δουλειά! Θα μπορούσε να κάνει το παρακινητικό βίντεο του Rocky, έτσι δεν είναι; Μπορείτε να ακούσετε ήδη το «Eye of the Tiger».

Ο Νο. 14 της Liverpool θα επιστρέψει για προετοιμασία την Τρίτη με τους υπόλοιπους διεθνείς παίκτες του Jürgen Klopp και από αυτές τις εικόνες φαίνεται ότι θα πατήσει στο γήπεδο από την πρώτη μέρα. Θα έχει πάντα τους αμφισβητίες του, ανεξάρτητα από το τι κάνει, αλλά ο Henderson ξεκινά σε ένα σημαντικό καλοκαίρι καθώς θέλει να συνεχίσει, για να τα καταφέρει για τη Liverpool.

Μετά τα δεινά της περασμένης σεζόν, ένα δυνατό ξεκίνημα για το 2023/24 είναι απαραίτητο και απομένουν συνολικά 36 ημέρες από την έναρξη της προετοιμασίας (8 Ιουλίου) μέχρι την ημέρα έναρξης στο Chelsea (13 Αυγούστου) του πρωταθλήματος.

Εντυπωσιάζουν τους Red fans οι φωτογραφίες του Jordan Henderson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com