Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Diogo Jota: «Στόχος η κατάκτηση του Europa League»

Diogo Jota: «Στόχος η κατάκτηση του Europa League»

Ο Diogo Jota μοιράστηκε αστειευόμενος την ανακούφισή του για το γεγονός ότι η Liverpool είναι απίθανο να αντιμετωπίσει τη Real Madrid στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν.

Ο Πορτογάλος ήρθε στους Reds από τη Wolves το καλοκαίρι του 2020 και έχει αποκλειστεί από το Champions League από τους Ισπανούς γίγαντες σε κάθε μία από τις τρεις σεζόν του με τον σύλλογο. Ενώ οι παίκτες του Jürgen Klopp έχασαν στον τελικό από τη Real Madrid το 2018, υπέστησαν αποκλεισμούς από τους προημιτελικούς και από τη φάση των 16 το 2021 και το 2023 αντίστοιχα.

Η Liverpool δυσκολεύτηκε τελικά σε όλους τους τομείς την περασμένη σεζόν, καθώς δεν κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη τετράδα για πρώτη φορά από το 2015/16, αν και ένα αήττητο σερί 11 αγώνων στο τέλος της περιόδου την έκανε να ανακάμψει αρκετά ώστε να τερματίσει πέμπτη και να προκριθεί στο Europa League.

Και ενώ ο Jota παραδέχεται ότι η συμμετοχή στο τουρνουά είναι «υποβάθμιση», ο επιθετικός έχει βάλει στόχο να κερδίσει τη διοργάνωση.

«Έχω παίξει στο Europa League με τη Wolves», δήλωσε στο FourFourTwo. «Παρόλο που οι οπαδοί έχουν συνηθίσει να παίζουν στο Champions League κάθε χρόνο και θα νιώθουν σαν υποβάθμιση, εξακολουθεί να είναι μια διοργάνωση με κύρος. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το κερδίσουμε.»

«Μπορούν (η Real Madrid) με κάποιο τρόπο να τερματίσουν τρίτοι στον όμιλό τους και να βρεθεί στο δρόμο μας. Από τότε που ήρθα στη Liverpool, πάντα με έβγαζε νοκ άουτ η Real Madrid, οπότε ελπίζω να μην είναι εκεί!»

Σε μια σεζόν με τραυματισμούς, η οποία τον είδε να χάνει το World Cup στο Qatar, ο Jota πέρασε τελικά πάνω από ένα χρόνο χωρίς να σκοράρει για τη Liverpool. Όμως, η επιστροφή στη φόρμα του τον είδε να επιστρέφει με επτά γκολ στα τελευταία εννέα παιχνίδια των Reds της σεζόν και να βοηθά τελικά την ομάδα του Klopp να προκριθεί στο Europa League.

Και παρότι δεν είναι υπερβολικά προληπτικός, ο Jota έχει αποδώσει ένα τέτοιο σερί στην αλλαγή των παπουτσιών, αφού καταδίκασε για πρώτη φορά τα νέα πορτοκαλί X Speedportal της Adidas, όταν «έσπασε την πάπια του» με ένα μπρέικ εναντίον της Leeds United.

«Ποτέ δεν σκόραρα με τις προηγούμενα παπούτσια και είναι ένα ψυχολογικό πράγμα αν είσαι επιθετικός – «Ίσως φταίνε τα παπούτσια που πρέπει να αλλάξω»», δήλωσε. «Μετά, αφού σκοράρεις, όλα είναι μια χαρά.»

Diogo Jota: «Στόχος η κατάκτηση του Europa League»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com