Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε κατάσταση αναμονής στην Liverpool για την υπόθεση του Kyle Walker

Σε κατάσταση αναμονής στην Liverpool για την υπόθεση του Kyle Walker

Η Liverpool θα μπορούσε να ενδιαφερθεί για την απόκτηση του έμπειρου Άγγλου αμυντικού Kyle Walker από την Manchester City.

Ο Kyle Walker φημολογείται ότι θα αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια της Premier League Man City αυτό το καλοκαίρι και τώρα η Liverpool καλοβλέπει αυτήν την εξέλιξη.

Ο Άγγλος δεξιός μπακ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον γερμανικό σύλλογο Bayern Munich με μια συμφωνία να φέρεται να είναι κοντά, ωστόσο η City έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του.

Το αν θα δεχτεί την πρόταση μένει να το δούμε, αλλά ο Walker σκεφτόταν το μέλλον του λόγω του ότι έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα του Pep Guardiola νωρίτερα στη σεζόν και στη συνέχεια, αφού την ξανακέρδισε, έμεινε εκτός για τον τελικό του Champions League, κάτι που επίσης τον απογοήτευσε.

Υπάρχουν πολλές ομάδες της Premier League που παρακολουθούν της εξέλιξης στην υπόθεση του Walker και μαζί με την Liverpool την παρακολουθεί και η Sheffield United, West Ham United και η Aston Villa.

Ο Jurgen Klopp που άλλαξε προς το τέλος της σεζόν στην Premier League, τον Trent Alexander-Arnold να παίζει σε πιο κεντρική θέση ως αντεστραμμένος αμυντικός, αφήνοντας τον Ibrahima Konate να καλύπτει τη δεξιά πλευρά.

Με τον ρυθμό του Walker και την ικανότητά του να παίζει στα δεξιά σε μια τριάδα οπισθοφυλακής, είναι λογικό να έχει συνδεθεί με τη Liverpool, αλλά μια συμφωνία μεταξύ των αντιπάλων της Premier League είναι δύσκολο να συμβεί.

Η Liverpool έχει παραχωρήσει δανεικό τον Calvin Ramsay στην Preston North End από την Championship και έτσι έχει τον Connor Bradley, ο οποίος ήταν δανεικός στην Bolton Wanderers την περίοδο 2022/23, ως back-up του Alexander-Arnold αυτή τη στιγμή.

Σε κατάσταση αναμονής στην Liverpool για την υπόθεση του Kyle Walker
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com