Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Για εμένα το Europa δεν διαφέρει με το Champions League»

Klopp: «Για εμένα το Europa δεν διαφέρει με το Champions League»

Την σύγκριση ανάμεσα στο Uefa Europa League και στο Uefa Champions League κλήθηκε να κάνει ο Jürgen Klopp, μιλώντας ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με την Southampton.

Οι δύο διοργανώσεις δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά για τον Γερμανό τεχνικό, αφού και η ομάδα θα τα δώσει όλα, αλλά και το Anfield θα είναι καυτό σε κάθε εντός έδρας αγώνα.

Ερωτηθείς αν πρόκειται για μια χαζή διοργάνωση που δεν θα θέλει να κερδίσει η ομάδα, δήλωσε:

“ Για εμένα όχι. Καταλαβαίνω από πού ερχόμαστε, ακούστε το ποδόσφαιρο είναι έτσι, στο επίπεδο που παίζουμε συνήθως αφορά το Champions League λόγω των χρημάτων, λόγω των αντιπάλων και όλων αυτών. ”

“ Και δεν είναι ότι έχω παρακολουθήσει πολύ τα τελευταία τέσσερα χρόνια παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Europa League γιατί όταν είσαι στο Champions League έχεις πολλά άλλα πράγματα να κάνεις, αλλά μου αρέσουν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και για μένα αυτό δεν έχει καμία διαφορά. ”

“ Ξέρω πως όταν παίζεις δεν υπάρχει διαφορά. Θα υπάρξουν δύσκολοι αντίπαλοι, πιθανώς διαφορετικές χώρες και στο τέλος ένα τεράστιο έπαθλο για να κερδίσουμε. Δεν είναι ότι λέω τώρα θα το κάνουμε αυτό αλλά σίγουρα θα το προσπαθήσουμε. ”

“ Είμαι 100% σίγουρος ότι ο κόσμος τώρα μπορεί να σκέφτεται: «Α, είναι μόνο το Europa League», αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι με το πρώτο σφύριγμα, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, την Πέμπτη το βράδυ, το Anfield θα σείεται. Και αυτό είναι το μόνο που θέλω. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζομαι. ”

“ Και αν κάποιος θέλει να περάσει όλη τη χρονιά και να σκεφτεί: «Ναι, αλλά δεν έχουμε το Champions League», τότε δεν μπορώ να τον βοηθήσω. Συγγνώμη. Δεν ξέρω πώς μπορείτε να τον βοηθήσετε. ”

“ Ανυπομονώ πραγματικά για την επόμενη σεζόν, αυτό είναι το μόνο που χρειάζομαι. Οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι ίσως εδώ ή εκεί δεν θα δώσουμε 100% προσοχή. Όχι. Θα τα δώσουμε όλα. Καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε και αν βελτιωθούμε από το σημείο που είμαστε τώρα, αυτό θα είναι εντάξει ή καλύτερα και αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε και από εκεί θέλουμε να πάμε θέλουμε να κάνουμε βήματα. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Το Europa League έρχεται για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com