Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Southampton – Liverpool (preview)

Southampton – Liverpool (preview)

Τελευταία αγωνιστική της Premier League για τη φετινή σεζόν, με την Liverpool να φιλοξενείται στο St Mary’s Stadium από την Southampton το απόγευμα της Κυριακής στις 18:30 ώρα Ελλάδος.

Ένας αγώνας χωρίς κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, αφού οι Reds είναι οριστικά πέμπτοι και στο Europa League της επόμενης σεζόν και οι Saints τελευταίοι και ήδη υποβιβασμένοι στην Championship.

Η Liverpool την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Aston Villa, ενώ η Southampton γνώρισε ήττα με 3-1 από την Brighton, που ήταν η πέμπτη συνεχόμενη.

Η ομάδα του Klopp θα παραταχθεί με ορισμένες αλλαγές στην αρχική της ενδεκάδα, όμως θέλει να κλείσει την κακή φετινή σεζόν με μια νίκη.

Φαβορί για το αρχικό σχήμα είναι ο Κώστας Τσιμίκας, αντί του Andy Robertson που έχει ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα, ενώ πολύ πιθανό είναι να ξεκινήσει και ο Bobby Firmino για μια τελευταία φορά με τη φανέλα της Liverpool.

Αλλαγή θα υπάρξει και στο κέντρο της άμυνας, αφού ο Ibou Konate ταλαιπωρείται από μια ίωση, με έναν εκ των Joe Gomez και Joel Matip να ξεκινά στο πλευρό του Virgil van Dijk.

Κάποια άλλη απουσία δεν υπάρχει για τους Reds, με τον Darwin Nunez να επιστρέφει στη δράση, έχοντας χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Reds είχαν επικρατήσει με σκορ 3-1 πριν τη διακοπή του Μουντιάλ.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Darren England.

Για το τελευταίο φετινό διπλό οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com