Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δείχνει να προτιμά Manchester United ο Mount»

«Δείχνει να προτιμά Manchester United ο Mount»

Ένας από τους μεταγραφικούς στόχους της Liverpool για το φετινό καλοκαίρι φαίνεται πως απομακρύνεται, καθώς ο Mason Mount δείχνει να προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Manchester United, όπως αναφέρει η Athletic UK σε νεότερο δημοσίευμα της.

Σύμφωνα με τον David Ornstein, ο διεθνής μέσος έχει ως πρώτη προτεραιότητα την ομάδα του Erik Ten Hag, με τις υπόλοιπες ενδιαφερόμενες ομάδες να είναι ενήμερες για την προτίμηση του.

Ο παίκτης αρέσει τόσο στη Liverpool, που τον έχει ψηλά στη λίστα της, όσο και στην Arsenal του Mikel Arteta, ενώ δεν περνά απαρατήρητος ούτε στην Bayern Munich του Thomas Tuchel, με τον οποίο και είχε κατακτήσει το Uefa Champions League στην Chelsea το 2021.

Οι Μπλε του Λονδίνου θα ήθελαν φυσικά να τον διατηρήσουν στο ρόστερ του και να του ανανεώσουν το συμβόλαιο, κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει ο Mauricio Pochettino, όμως είναι κάτι που δείχνει να είναι δύσκολη τη δεδομένη στιγμή.

Πρόβλημα για τους Reds θα μπορούσε να αποδειχθεί και το κόστος της μεταγραφής του, αφού η Chelsea δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με ένα ποσό κάτω από τα £70 εκατομμύρια, σε περίπτωση που δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Mason Mount σκοράρει στο Anfield τον Μάρτιο του 2021.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com