Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο King Power

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο King Power

Ο Jürgen Klopp εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος στις δηλώσεις του μετά το διπλό της ομάδας στο King Power Stadium επί της Leicester και την εξασφάλιση του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου για την επόμενη σεζόν.

Ο Γερμανός μετά το διπλό είχε να πει:

“ Νομίζω ότι προκριθήκαμε στην Ευρώπη που πριν από έξι εβδομάδες δεν φαινόταν ότι θα γινόταν. Δεν θα το πίστευα [ότι θα ήμασταν στην μάχη του Champions League]. Δεν δείχναμε αυτή τη συνέπεια. ”

“ Έπρεπε να καταλάβουμε λίγο πώς μπορούμε να φτιάξουμε το παιχνίδι για περίπου 15 λεπτά. Μου αρέσει πολύ αυτό που κάναμε μετά από αυτό. Απίστευτα γκολ. Το δεύτερο γκολ ήταν υπέροχο. Ήταν ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι. Μεταξύ του 55 και του 75 ήταν λίγο πιο ανοιχτό από όσο θα ήθελα. ”

“ Το πρώτο μας γκολ ήταν συγκλονιστικό και το δεύτερο ήταν κορυφαίο, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει ξανά αμέσως μετά. ”

“ Το λάτρεψα, ήταν μια καλή και σούπερ σημαντική νίκη για εμάς. ”

“ Η West Ham θα είναι χαρούμενη με αυτό το αποτέλεσμα. Τώρα, ο David Moyes μπορεί να προετοιμαστεί για τον Ευρωπαϊκό ημιτελικό. ”

Για τη μάχη της τετράδας πρόσθεσε:

“ Είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Δεν νομίζω ότι είναι πιθανό [να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα] όταν βλέπεις πώς παίζουν η Newcastle και η United, έχουν τόση ποιότητα. Θα ήταν πραγματικά κρίμα αν στραβοπατήσουν και εμείς δεν είμαστε εκεί. Πρέπει λοιπόν να κάνουμε τη δουλειά μας. ”

“ Πιστεύω ότι θα προτιμούσαν να χάναμε απόψε. Θα το έκανα στη θέση τους. Δεν νομίζω ότι είναι πιθανό, αλλά αν στραβοπατήσουν, πρέπει να είμαστε εκεί. Θα το κάνουν; Δεν ξέρω. Θα κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια; Δεν ξέρω. ” Είπε ο Klopp.

Για τον Trent και το γκολ του:

“ Αυτή είναι η καλύτερη εκτέλεση φάουλ που έχουμε. Θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει τρία έτσι. Τώρα μπορούμε να το κάνουμε απευθείας ή να το στείλουμε και στις δύο πλευρές, ώστε να είναι πιο πιθανό να σκοράρουμε από αυτές τις καταστάσεις. Πρέπει να το χρησιμοποιούμε πιο συχνά. ”

“ Αλλάξαμε τόσα πολλά πράγματα. Τώρα πρέπει απλώς να παίξουμε διαφορετικό ρυθμό. ”

“ Θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει από αυτή την εκτέλεση τρεις φορές αυτή τη σεζόν, αλλά αμυνθήκαμε μόνοι μας! Δεν θα αναφέρω ποιος το έκανε, αλλά μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο YouTube! ”

Για τον Curtis Jones:

“ Βελτιώθηκε πολύ, οπότε νομίζω ότι πολλά πράγματα συνενώθηκαν. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι είναι ακόμα νεαρό αγόρι και πριν από ένα ή δύο χρόνια έπαιξε σούπερ παιχνίδια και για εμάς. Μετά είχε ένα δύσκολο διάστημα με τραυματισμούς, αυτό είναι αλήθεια – περίεργοι τραυματισμοί, ένα δάχτυλο στο μάτι και τέτοια.”

“ Τον έβγαλαν εκτός για πολύ καιρό, αλλά φέτος ήταν ιδιαίτερα άσχημη χρονιά (από άποψη τραυματισμών). Μπορούσε όμως να παρακολουθήσει πολύ ποδόσφαιρο, μπορούσε να καταλάβει καλύτερα το παιχνίδι και μοιάζει πραγματικά έτσι. Νομίζω ότι εκεί που βελτιώθηκε περισσότερο είναι η πίεση ψηλά, είναι εξαιρετικό και η ταχύτητα παιχνιδιού. Δεν κρατά την μπάλα τόσο πολύ πια – το κάνει αυτό, και πρέπει να το κάνει σε στιγμές, αλλά είναι πολύ πιο γρήγορος στη λήψη αποφάσεων. Το ότι είναι καλός εκτελεστής, το είδαμε τώρα μερικές φορές, και τα δύο γκολ ήταν απολύτως εξαιρετικά. ”

Αν ο Bobby Firmino θα αγωνιστεί το Σάββατο:

“ Ετσι νομίζω. Οπότε, τώρα θα πάμε σπίτι, αύριο θα είναι ρεπό –όχι γι’ αυτόν αλλά για τους άλλους– και μετά την Τετάρτη στην προπόνηση της ομάδας θα είναι, αυτές είναι οι πληροφορίες μου. Οπότε, τώρα πρέπει να δούμε γιατί το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για πολλούς λόγους. Πιθανώς ένας αποχαιρετισμός μέσα στο παιχνίδι για μερικούς παίκτες και μετά να παίξουμε ενάντια στη δεύτερη ή τρίτη καλύτερη ομάδα της Premier League στο δεύτερο μέρος της σεζόν. ”

“ Αλλά γύρω από αυτό, θέλουμε να δείξουμε πραγματικά τον σεβασμό και την εκτίμηση και την αγάπη που νιώθουμε όχι μόνο για τον Bobby αλλά και για τον Bobby, όλα τα αγόρια που θα φύγουν το καλοκαίρι. Έτσι, θα είναι μια ξεχωριστή μέρα με ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι μπορούμε να κάνουμε και τα δύο. ”

Για τον αγώνα του Σαββάτου με την Aston Villa:

“ Έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, η Villa παλεύει για μια θέση στην Ευρώπη. Ο Unai Emery κάνει φανταστική δουλειά εκεί. ”

Εμφατικό πέρασμα από το Leicester για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com