Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Είμαι πολύ χαρούμενος με το clean sheet»

Alisson: «Είμαι πολύ χαρούμενος με το clean sheet»

Το μηδέν στην άμυνα κράτησε η Liverpool στον χθεσινοβραδινό αγώνα με τη Fulham, για πρώτη φορά μετά από 2 μήνες στο Anfield, με τον Alisson Becker να δηλώνει πολύ χαρούμενος για αυτό το επίτευγμα.

Ο keeper για τον αγώνα δήλωσε:

“ Είμαι πραγματικά χαρούμενος που κράτησα το μηδέν. Απόψε ήταν τεράστιο να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς. Ήταν ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. ”

“ Δεν παίρνουν τα αποτελέσματα στα τελευταία ματς, αλλά παίζουν πολύ καλά, είναι μια κανονική απειλή για τον αντίπαλο και απόψε το έδειξαν αυτό. Για εμάς, δουλέψαμε μαζί ως ομάδα, δουλέψαμε πολύ καλά με τη μπάλα, και αμυντικά τα πήγαμε πολύ καλά. ”

“ Τους δώσαμε μερικές ευκαιρίες, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, υπάρχει και η ποιότητα του αντιπάλου. Είμαι χαρούμενος για απόψε για τους τρεις βαθμούς και το μηδέν στην άμυνα. ”

Για τον Luis Diaz πρόσθεσε:

“ Είναι απίθανος. Τόση χαρά όταν τον βλέπεις να παίζει – και έχω περισσότερη χαρά από εσάς γιατί παίζει μπροστά μου! Είναι τόσο ωραίο να τον βλέπεις να παίζει. Πραγματικά ικανός παίκτης, τόσο πολύ ταλέντο. ”

“ Μας βοηθά πολύ, είναι μια κανονική απειλή για τον αντίπαλο, ο μπακ πρέπει να σκεφτεί δύο φορές για να ανέβει γιατί έχει τον Lucho πίσω του. Αυτό είναι κάτι που βοηθάει και την ομάδα μας, φέρνοντας ποιότητα στην μπάλα. ”

Οι Reds έφτασαν σε νέα νίκη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com