Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «8 Ιουλίου ξεκινά η προετοιμασία – θα πάμε στη Γερμανία»

Klopp: «8 Ιουλίου ξεκινά η προετοιμασία – θα πάμε στη Γερμανία»

Την ημερομηνία έναρξης της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας αποκάλυψε ο Jürgen Klopp στις τελευταίες του δηλώσεις, προσθέτοντας επίσης πως οι Reds θα ταξιδέψουν στη Γερμανία για ένα προπονητικό camp ολίγων ημερών.

Η ομάδα έχει ήδη κάνει τα καλοκαιρινά της πλάνα, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα περιλαμβάνουν και τουλάχιστον μια φιλική αναμέτρηση στην Σιγκαπούρη, πιθανότατα στα τέλη Ιουλίου, ενδεχομένως κόντρα στην Bayern Munich.

Ο Γερμανός αναφορικά με την προετοιμασία δήλωσε:

“ Η αρχή της προετοιμασίας για τους περισσότερους παίκτες θα είναι στις 8 Ιουλίου και για τους υπόλοιπους στις 11. ”

“ Θα ξεκινήσουμε από εδώ (AXA Training Centre) και θα παραμείνουμε για 3-4 ημέρες για τα τεστ, πριν πάμε στη Γερμανία για ένα training camp, ώστε να δουλέψουμε κανονικά με ολόκληρο το ρόστερ μας. ”

“ Είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε. ”

“ Πρέπει να αξιοποιήσεις το κάθε λεπτό που σου δίνεται. Όταν κάναμε τα πλάνα μας πέρυσι, ποιος ήξερε πως θα ήμασταν στον τελικό του Champions League. ”

“ Συνήθως πρέπει να κάνεις τα πλάνα σου χωρίς τον τελικό του Champions League και αν είσαι εκεί, θα πρέπει να το διαχειριστείς. ”

“ Δεν ήταν σε καμία περίπτωση η τέλεια προετοιμασία, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος για τη φετινή μας σεζόν. Αυτή τη χρονιά τα πράγματα πρέπει να είναι διαφορετικά. ”

Ο Jürgen Klopp στην περσινή προετοιμασία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com