Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Συνεχίζουμε τη δυναμική μας και προσπαθούμε για τη συνέχεια»

Henderson: «Συνεχίζουμε τη δυναμική μας και προσπαθούμε για τη συνέχεια»

Ο Jordan Henderson ήταν χαρούμενος που είδε τη Liverpool να «συνεχίζει τη δυναμική της» νικώντας τη Nottingham Forest, αν και υπογράμμισε την ανάγκη για συνεχή συνέπεια.

Οι Κόκκινοι τελικά νίκησαν τη Φόρεστ με 3-2 στον αγώνα για τη Premier League του Σαββάτου στο Anfield, ο οποίος έγινε εξαιρετικά ανατρεπτικός μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ. Ο Diogo Jota έβαλε δύο φορές μπροστά τους γηπεδούχους, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν δύο φορές, πρώτα μέσω του Neco Williams και στη συνέχεια με τον Μorgan Gibbs-White.

Μιλώντας στο Liverpoolfc.com μετά τον αγώνα, ο Henderson ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε η συνάντηση, τα θετικά που πρέπει να συνεχιστούν, τα σημεία για βελτίωση και μια γόνιμη εβδομάδα για τον Jota.

Διαβάστε παρακάτω τη συνομιλία με τον αρχηγό

» Το να βρεις έναν τρόπο να κερδίσεις είναι ένα νευρικό παιχνίδι μερικές φορές… Ναι, το κάναμε δύσκολο, [δεν είναι] ποτέ εύκολο μαζί μας, αλλά καταφέραμε να κάνουμε τη δουλειά, που ήταν το πιο σημαντικό. Προφανώς οι μακρινές βολές δεν μας βοήθησαν καθόλου, οπότε αυτό είναι κάτι στο οποίο πρέπει να είμαστε καλύτεροι, σίγουρα, ειδικά από τη δεύτερη μπάλα μακριά τους. Αλλά ελπίζουμε ότι μπορούμε να μάθουμε από αυτό και δεν έγινε ζημιά με τους τρεις βαθμούς στο τέλος. »

» Χρειάζεται να δείξεις υπομονή για να βρεις μια σημαντική ανακάλυψη… Ξέραμε ότι θα έπρεπε να είμαστε υπομονετικοί, ξέραμε ότι θα ήταν βαθιά αμυνόμενοι και θα το έκαναν δύσκολο, το μαρκάρισμα man-v-man κυρίως, το οποίο είναι πάντα μια πρόκληση. Αλλά πρέπει να προσπαθήσεις να είσαι υπομονετικός και να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή. Είχαμε μία ή δύο μισές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όπου πιθανότατα θα μπορούσαμε να προηγηθούμε, αλλά το θέμα είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε τα σωστά πράγματα και να είμαστε υπομονετικοί στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρουμε τελικά τη νίκη, κάτι που κάναμε.  Αλλά από εκεί και πέρα ​​μπορούμε να βελτιωθούμε και μάλλον θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει άνετα το παιχνίδι στο τέλος.

Για τον Jota που σκοράρει ένα τέρμα για το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι…

«Μπαίνει σε μερικές εξαιρετικές θέσεις και κανονικά όταν μπαίνει εκεί και παίρνει την μπάλα μπορεί να τις τελειώσει. Μόλις αρχίζει να βρίσκει τον ρυθμό του μετά από πολύ καιρό εκτός λόγω τραυματισμού. Είναι ωραίο να τον βλέπεις πίσω στα γκολ και γεμάτο αυτοπεποίθηση. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσει να συνεχίσει αυτό από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν. »

Σχετικά με την αυτοπεποίθηση που έχουν οι επιθετικοί από το να πετύχουν ένα γκολ…

«Νομίζω ότι ναι, φαίνεται σίγουρα έτσι με τον Jota και προφανώς ο Mo είχε άλλο ένα σήμερα. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε. Αλλά, ταυτόχρονα, μπορούμε να είμαστε καλύτεροι αμυντικά ως ολόκληρη ομάδα – όχι μόνο οι αμυντικοί αλλά και ολόκληρη η ομάδα μπορεί να αμυνθεί καλύτερα και να διαχειριστεί το παιχνίδι λίγο καλύτερα. Άρα, αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο μπορούμε να δουλέψουμε. Αλλά γενικά πιστεύω ότι υπήρχαν πολλά θετικά σήμερα και οι τρεις βαθμοί επίσης δεν χαθηκαν, ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε το μομέντουμ. »

Για το αν η Liverpool πρέπει να το κάνει παιχνίδι με παιχνίδι τώρα…

» Και πάλι, για εμάς χρειάζεται απλώς να επιστρέψουμε σε αυτή τη συνέπεια και να αποδίδουμε κάθε εβδομάδα. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα, δεν νομίζω ότι μπορούμε να θέσουμε μια πολύ μεγάλη πρόκληση και να σκεφτούμε πολύ μπροστά, επειδή δεν ήμασταν αρκετά συνεπείς αυτή τη σεζόν και είναι να βρούμε ξανά αυτή τη συνέπεια στην απόδοση. Όταν το κάνουμε αυτό ειναι λογικο να ακολουθήσουν τα καλά αποτελέσματα. Αυτό συνέβη στα τελευταία παιχνίδια και ελπίζουμε ότι μπορούμε να το συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. »

Ο Jordan Henderson ξεκίνησε χθες το απόγευμα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com