Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τέλος ο Bellingham για τη Liverpool;

Τέλος ο Bellingham για τη Liverpool;

Εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση του Jude Bellingham για τη Liverpool, αφού η ομάδα είναι φέρεται να είναι εκτός διεκδίκησης του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Νησί!

Οι Reds ήθελαν διακαώς να κάνουν δικό τους τον Άγγλο μέσο, όμως πλέον αποδέχθηκαν πως δεν θα μπορέσουν να δώσουν στην Borussia Dortmund τα χρήματα που ζητά και τέθηκε και επίσημα εκτός μάχης, με τον Jürgen Klopp να είναι υπέρ αυτής της απόφασης.

Όπως αναφέρει ο Paul Joyce, η Κόκκινη διοίκηση έκρινε πως δεν θα ήταν η καλύτερη κίνηση να αποκτηθεί ο Bellingham αντί ενός υπέρογκου ποσού και να μην δοθούν αυτά τα χρήματα, για να ενισχυθεί συνολικά το ρόστερ.

Στην απόφαση της ομάδας φυσικά έπαιξε ρόλο και η φετινή της πορεία στην Premier League, όπου και βρίσκεται στην 8η θέση, με τη συμμετοχή στο Uefa Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου να μοιάζει ως απίθανη τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Στόχος πάντως της Liverpool είναι να ενισχυθεί στον χώρο του κέντρου το καλοκαίρι, με την απόκτηση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών, όμως ο Bellingham δεν θα είναι ένας από αυτούς, καθώς δεν αποτελεί πλέον μεταγραφικό στόχο της.

Είναι πάντως μια εξέλιξη, για την οποία σας είχαμε ενημερώσει από τον περασμένο μήνα. Εκείνο που μένει να δούμε είναι αν οι συγκεκριμένες πληροφορίες αληθεύουν ή από την ομάδα ακολουθείται μια τακτική παρόμοια με εκείνη πριν τη μεταγραφή του Alisson Becker το 2018.

Η υπόθεση Bellingham δείχνει να τελείωσε για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com