Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Όλο και πιο δύσκολο του Bellingham για Liverpool»

«Όλο και πιο δύσκολο του Bellingham για Liverpool»

Η υπόθεση του Jude Bellingham φαίνεται πως γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη για τη Liverpool, σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ από τον David Ornstein της Athletic UK.

Οι Reds μπορεί να έδειχναν ως το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του Άγγλου μέσου, όμως πλέον τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν αλλάξει, με την απόκτηση του να φαντάζει όλο και πιο δύσκολη, όπως σημειώνει ο έγκριτος ρεπόρτερ.

Οι τρεις πιθανότεροι προορισμοί για τον 19χρονο είναι η Liverpool, η Real Madrid και η Manchester City, με τις τελευταίες δύο να φαίνεται πως κερδίζουν έδαφος, αν τελικά εκείνος αποχωρήσει από τη Βεστφαλία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως σημειώνει ο Ornstein, ο Bellingham δεν έχει κάποια ρήτρα στο συμβόλαιο του με την Borussia Dortmund, κάτι που σημαίνει πως η τιμή πώλησης του θα φτάσει σε ιδιαίτερα ψηλά νούμερα, τα οποία δύσκολα θα μπορέσει να διαθέσει για έναν ποδοσφαιριστή η Liverpool.

Οι Reds σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, παραμένουν στη διεκδίκηση του μέσου, ο οποίος αρέσει πολύ στον Jürgen Klopp, όμως αντιλαμβάνονται τη δεδομένη στιγμή πως οι Merengues και οι Cityzens βρίσκονται σε ισχυρότερες θέσεις.

Το γεγονός ότι οι Reds θα τελειώσουν τη σεζόν δίχως κάποιον τίτλο, η συμμετοχή τους στο Uefa Champions League της επόμενης σεζόν που δεν είναι σίγουρη, τα συμβόλαια που λήγουν και το rebuild του ρόστερ που επίκειται να γίνει, είναι μερικοί από τους λόγους που κάνουν την ομάδα να χάνει έδαφος στην υπόθεση του Jude Bellingham.

Jude Bellingham και Jordan Henderson στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Jude Bellingham και Jordan Henderson στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com