Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποσύρεται λόγω προβλήματος στη καρδιά ο Lucas Leiva!

Αποσύρεται λόγω προβλήματος στη καρδιά ο Lucas Leiva!

Μια δυσάρεστη είδηση ήρθε τη Παρασκευή από τη Βραζιλία, καθώς ο πρώην παίκτης της Liverpool, Lucas Leiva, αποχωρεί από την ενεργό δράση λόγω προβλήματος στη καρδιά.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος είχε μείνει εκτός γηπέδων μετά από εξετάσεις ρουτίνας το καλοκαίρι, οι οποίες έδειξαν πρόβλημα στη καρδιά.

Έκτοτε, ο 36χρονος – πρώην πια – ποδοσφαιριστής ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, όμως μετά από συστάσεις των γιατρών, σταματά το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Σε συνέντευξη τύπου, ο Lucas είπε:

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που κλαίω για αυτήν την υπόθεση»

«Αλλά μπορώ μόνο να σας ευχαριστήσω. Τελειώνω εκεί που θα ήθελα, όχι όπως θα ήθελα. Είμαι σίγουρος ότι θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος. Είχα πολλές ελπίδες ότι θα μπορούσε να αντιστραφεί η κατάσταση, αλλά δεν ήταν έτσι. Η υγεία μου προέχει».

Ο γιατρός Marcio Dornelles ανέφερε πως η διάγνωση του παίκτη ήταν ουλή στο μυοκάρδιο (το μεσαίο μυϊκό στρώμα της καρδιάς). «Συμβουλεύσαμε τον Λούκας να μην συνεχίσει με δραστηριότητες υψηλής απόδοσης γιατί μπορεί να θέσει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία του».

Ο Lucas είναι ένας από τους πλέον αγαπητούς ξένους ποδοσφαιριστές ανάμεσα στους φίλους της Liverpool. Μπορεί ο Κώστας Τσιμίκας να έχει γίνει ο Έλληνας Scouser, όμως ο Lucas ήταν εκείνος που πρώτο αποδέχθηκε το Kop ως έναν σχεδόν… συντοπίτη τους.

Με την φανέλα των Reds αγωνίστηκε για 10 έτη, πριν αποχωρήσει για την Lazio το 2017 και εν τέλει ολοκληρώσει άδοξα τη καριέρα του στην ομάδα από την οποία είχε υπογράψει στη Liverpool, την Gremio.

Ο Βραζιλιάνος ήρθε ως ένας μακρυμάλλης ελπιδοφόρος επιθετικός χαφ, όμως γρήγορα με τον Rafa Benitez μετατράπηκε σε καθαρό 6αρι.

Εν τέλει, έκανε 346 συμμετοχές, με έξι γκολ και 21 ασίστ, με 65 κίτρινες κάρτες και μόλις δύο αποβολές. Κατέκτησε με τους Reds το League Cup του 2012, ενώ ήταν μέλος της ομάδας του Jurgen Klopp που έφτασε στους τελικούς του Europa League και του League Cup.

Τέλος στη καριέρα του αναγκάστηκε να βάλει ο Lucas Leiva!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com