Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία στο Bernabeu»

Alisson: «Δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία στο Bernabeu»

Κριτική στην ομάδα άσκησε ο Alisson Becker, για την εμφάνιση που πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης στο Santiago Bernabeu κόντρα στην Real Madrid, η οποία οδήγησε στην ήττα με σκορ 1-0 από τους Μαδριλένους.

Οι Reds δεν φάνηκαν ποτέ να πίστεψαν πως μπορούν να διεκδικήσουν την ανατροπή ή έστω τη νίκη, γεγονός που προβλημάτισε έντονα τον Βραζιλιάνο keeper, ο οποίος για ένα ακόμη παιχνίδι έδωσε τον καλύτερο του εαυτό.

Συγκεκριμένα σε μέσο της πατρίδας του δήλωσε:

“ Είχαμε ένα φανταστικό, απίστευτο παιχνίδι κόντρα στη Manchester United. Αμέσως μετά, ένα ανεξήγητο παιχνίδι κόντρα στην Bournemouth. Και απέναντι στη Real Madrid – δεν παίξαμε αρκετά για να ισοφαρίσουμε το σκορ. Υπήρχε έλλειψη νοοτροπίας, έλειπαν πολλά από την πλευρά μας. ”

“ Είχαμε τραυματισμούς, νομίζω ότι δεν μας αρέσει να μιλάμε για αυτό στο ποδόσφαιρο. Δεν θα το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία, αλλά οι τραυματισμοί σίγουρα μας πλήγωσαν. Τώρα έχουμε μόνο έναν παίκτη εκτός, οπότε Αυτό δεν είναι πλέον δικαιολογία. Είναι έτσι για πάνω από ένα μήνα τώρα. ”

“ Φοράω τη φανέλα της Liverpool, θα παίξω με τη Real Madrid στο Santiago Bernabeu. Το λιγότερο που πρέπει να κάνω είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτή είναι η σκέψη μου, πιστεύω ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, φεύγω από εδώ με καθαρή συνείδηση. ”

“ Και τώρα μιλώντας ως ομάδα, έχουμε πολλά περισσότερα να κάνουμε. Και αυτή τη σεζόν με τα σκαμπανεβάσματα, κάθε στιγμή είχε τον λόγο της που συνέβη. ”

Ο Alisson Becker έκανε ό,τι μπορούσε στο Bernabeu.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com