Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Σημαντικό να μην δεχθούμε γκολ»

Fabinho: «Σημαντικό να μην δεχθούμε γκολ»

Ο Fabinho ήταν ο ποδοσφαιριστής που εκπροσώπησε τη Liverpool στη συνέντευξη τύπου ενόψει του επαναληπτικού με τη Real Madrid, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα πρέπει να απολαύσει τον αγώνα, καθώς και ότι είναι σημαντικό να κρατήσει το μηδέν.

Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε να πει:

“ Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση για να παίξουμε αυτό το παιχνίδι γιατί πραγματικά πρέπει να αλλάξουμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα που έγινε στο πρώτο παιχνίδι. ”

“ Αλλά νομίζω ότι πρέπει να απολαύσουμε πραγματικά αυτό το παιχνίδι, θα παίξουμε στο Bernabeu, ένα πολύ ωραίο γήπεδο για να παίξουμε [σε], ένα πραγματικά μεγάλο παιχνίδι Champions League. Πρέπει να προσπαθήσουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι. Νομίζω ότι είναι θα είναι σημαντικό να μην δεχθούμε γκολ, να είμαστε έξυπνοι στον αγώνα. ”

“ Δεν μπορούμε να φανούμε απεγνωσμένοι νωρίς στο παιχνίδι γιατί πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε ήρεμοι σε κάθε κατάσταση, δεν έχει σημασία τι συμβαίνει στο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να προσπαθήσουμε να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρό μας. ”

“ Όχι μόνο τα πρώτα 20 λεπτά, αλλά στο πρώτο ημίχρονο [του πρώτου αγώνα], ήμασταν πολύ καλοί, παίξαμε πολύ καλά και πετύχαμε δύο γκολ. Δεχτήκαμε επίσης δύο, αλλά ξέρουμε ότι μπορούσαμε να είμαστε πιο έξυπνοι σε μεριές καταστάσεις, να μην είμαστε εκτεθειμένοι σε κάποιες καταστάσεις. ”

“ Ναι, είδαμε μερικές από τις φάσεις αυτού του παιχνιδιού. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μερικές από τις ενέργειες που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να το κάνουμε όχι για 45 λεπτά αλλά για 90. Θυμάμαι την αίσθηση στο στα αποδυτήρια πριν τον αγώνα με την Barcelona ήταν πολύ ωραίο, πολύ καλό. ”

“ Μπορούσαμε να νιώσουμε την πίστη από όλους. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε με το ίδιο συναίσθημα. Θα είναι λίγο πιο δύσκολο γιατί δεν θα παίξουμε στο Anfield, δεν θα έχουμε τους οπαδούς μας – θα έχουμε τους οπαδούς μας εκτός έδρας μαζί μας αλλά δεν θα είναι σαν το Anfield. ” Πρόσθεσε ο Fabinho.

“ Αλλά νομίζω ότι μερικοί από τους παίκτες [που] έζησαν αυτή την εμπειρία ξέρουν ότι είναι δυνατό να αλλάξει ένα αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να πάρουμε τα θετικά πράγματα και να τα φέρουμε σε αυτό το παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να γράψουμε ιστορία ξανά. ”

Για μια μεγάλη ανατροπή η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com