Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Real Madrid – Liverpool (preview)

Real Madrid – Liverpool (preview)

Επαναληπτικός της φάσης των 16 του UEFA Champions League, με τη Liverpool να καλείται να κάνει μια επική ανατροπή κόντρα στη Real Madrid στο Santiago Bernabéu, για να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού.

Η Liverpool το Σάββατο ηττήθηκε με 1-0 από την Βournemouth εκτός έδρας, ένα αποτέλεσμα που την επανέφερε στην έκτη θέση.

Οι Reds υπέστησαν συντριβή στο πρώτο παιχνίδι, αφού ηττήθηκαν με 2-5 και θα πρέπει να κερδίσουν με τρία γκολ διαφορά, για να οδηγήσουν το ματς σε παράταση ή με τέσσερα, για να πάρουν εκείνοι απευθείας την πρόκριση.

Πρόκειται σαφώς για μια υπερβολικά δύσκολη αποστολή, όμως οι παίκτες του Klopp δεν έχουν τίποτε απολύτως να χάσουν και πηγαίνουν στη Μαδρίτη, για να κερδίσουν αρχικά και στη συνέχεια για να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης έχουν.

Αλλαγές από τη Liverpool θα υπάρξουν όπως είναι λογικό, αφού η ομάδα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Henderson και Bajcetic.

Ο αρχηγός είναι άρρωστος και ο Bajcetic αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό.

Ο μόνος σίγουρος για τον χώρο της μεσαίας γραμμής είναι ο Fabinho, ενώ και ο Elliott συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού, αν δεν τα καταφέρει ο Henderson.

Εκτός είναι μόνο οι Luis Diaz και Thiago, ενώ επιστρέφει ο Joe Gomez, τρεις εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του.

H Real Madrid που έχει ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα να προστατέψει, επικράτησε 3-1 με ανατροπή της Espanyol το Σάββατο, κάνοντας μια καλή προθέρμανση ενόψει του επαναληπτικού και παράλληλα παραμένοντας μέσα στη μάχη του τίτλου της La Liga.

Κανονικά διαθέσιμος θα είναι ο Karim Benzema για τους κάτοχους του τροπαίου, αλλά εκτός ο David Alaba.

Ο Carlo Ancelotti δεν έχει όμως κάποιο άλλο πρόβλημα να αντιμετωπίσει και θα παρατάξει μια πλήρης ομάδας, πλην του Αυστριακού αμυντικού.

Αν οι Reds πάρουν εν τέλει την πρόκριση για τα προημιτελικά, θα έχουν καταφέρει να κάνουν ίσως τη μεγαλύτερη ανατροπή στα Κύπελλα Ευρώπης, πιθανότατα μεγαλύτερη και από εκείνη του 2019 με τη Barcelona, διότι αυτή τη φορά ο επαναληπτικός δεν είναι στο Anfield.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Γερμανός, Felix Zwayer.

Στο Bernabeu για τη μεγάλη ανατροπή η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com