Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard για επαναληπτικό: «Δύσκολο αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται»

Gerrard για επαναληπτικό: «Δύσκολο αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται»

Ο Steven Gerrard κλήθηκε να τοποθετηθεί για τις πιθανότητες που έχει η Liverpool να κάνει την ανατροπή στον επαναληπτικό με τη Real Madrid, ώστε να πάρει εκείνη την πρόκριση για τα προημιτελικά του Uefa Champions League.

Ο Stevie G αναγνωρίζει πως το έργο της πρώην ομάδας του είναι απίστευτα δύσκολο, μετά το 2-5 του πρώτου αγώνα, όμως τόνισε πως στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Οι Reds θα πρέπει να κερδίσουν τους Μαδριλένους με 3 γκολ διαφορά στο Santiago Bernabeu, ώστε να οδηγήσουν το ματς στην παράταση.

Συγκεκριμένα είχε να πει:

“ Είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου και όλα μπορούν να συμβούν, το ξέρουμε αυτό, αλλά κοιτάς τους μεμονωμένους παίκτες που έχουν, την ποιότητα και την εμπειρία, είναι ένα εξαιρετικά μεγάλο βουνό για να ανέβει η ομάδα.”

“ Ξέρω ότι είμαι πιο αισιόδοξος από τους περισσότερους όταν πρόκειται για τη Liverpool – είμαι επίσης προκατειλημμένος υπέρ της, αλλά είναι Real Madrid. ”

“ Μιλάμε για αυτούς τους μεμονωμένους παίκτες και δεν μπορώ να μην δω τη Real Madrid να σκοράρει μερικά γκολ γιατί η Liverpool θα πρέπει να είναι τόσο επιθετική εκτός έδρας. ”

“ Με την ποιότητα που έχουν στις αντεπιθέσεις – Vinicius, Benzema, Modric που ελέγχει τη μεσαία γραμμή, καθώς και παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμό. ”

Η Liverpool θέλει νίκη με 3 γκολ διαφορά στη Μαδρίτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com