Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Richard Keys για Robertson: «Πέρασαν τα καλύτερα του!»

Richard Keys για Robertson: «Πέρασαν τα καλύτερα του!»

Ο Richard Keys έγραψε στην ιστοσελίδα του ότι ο αριστερός μπακ της Liverpool Andy Robertson, έχει περάσει τα καλύτερά του χρόνια στον Σύλλογο.

Ο πρώην παρουσιαστής του Sky Sports έκανε τα σχόλια αυτά, ενώ έδωσε την άποψή του για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα στη Liverpool αυτή τη στιγμή. Ο Κeys, ο οποίος εργάζεται πλέον στο beIN Sport, σημείωσε ότι ο Robertson αγωνίζεται φέτος για τους Reds όχι όπως τις προηγούμενες χρονιές. Πιστεύει ότι ο 28χρονος διεθνής Σκωτσέζος αμυντικός των 160.000 λιρών εβδομαδιαίως (SalarySport), έχει περάσει τα όριά του.
Ο Keys έγραψε: «Ο Robertson έχει ξεπεράσει τα καλύτερά του».

Κατά την άποψή μας, ο Andy Robertson δεν έχει ξεπεράσει τα καλύτερά του. Ο διεθνής αριστερός μπακ της Liverpool και της Σκωτίας είναι πλέον 28 ετών και θα ήταν πρόωρο να ισχυριστεί κανείς ότι βρίσκεται σε παρακμή. Ναι, ο Robertson δεν διανύει την καλύτερη σεζόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Hull City έχει περάσει την ακμή του.

Πιστεύουμε ότι ο 28χρονος θα επιστρέψει τελικά στα καλύτερά του. Ο Σκωτσέζος διεθνής έχει δώσει πέντε ασίστ σε 15 συμμετοχές στην Premier League με τη Liverpool μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν. Έχει επίσης δύο ασίστ σε δύο συμμετοχές στο Champions League μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν.

Την περασμένη σεζόν, ο αριστερός μπακ σημείωσε τρία γκολ και έδωσε 10 ασίστ στην Premier League, ενώ έδωσε τρεις ασίστ στο Champions League.

Richard Keys για Robertson: «Πέρασαν τα καλύτερα του!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com