Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Gakpo για την προσαρμογή και τον τρόπο παιχνιδιού του

Ο Gakpo για την προσαρμογή και τον τρόπο παιχνιδιού του

Νέα συνέντευξη παραχώρησε ο Cody Gakpo, μιλώντας για το πρώτο του διάστημα στη Liverpool, μετά την έλευση του από την PSV και για τον τρόπο που του αρέσει να αγωνίζεται στο γήπεδο.

Ο Ολλανδός έχει χρησιμοποιηθεί τόσο στο αριστερό άκρο της επίθεσης, όσο και στο κέντρο της, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να καταφέρει να βρει ρυθμό.

Για την προσαρμογή του δήλωσε:

“ Είναι πάντα διαφορετικό όταν έρχεσαι σε μια ομάδα που είναι πρώτη και κερδίζει κάθε παιχνίδι, αλλά τώρα είναι λίγο δύσκολη κατάσταση. ”

“ Λοιπόν για μένα το σημαντικό είναι να μπω και να δείξω ό,τι μπορώ να κάνω.. Απλώς προσπαθώ να δείξω την καλύτερή μου πλευρά. ”

“ Ο προπονητής με καλωσόρισε πολύ θερμά και το εκτίμησα πραγματικά. Είχαμε μια καλή κουβέντα – τώρα με βοηθάει να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται στην ομάδα και στο στυλ παιχνιδιού του. Για να το κάνω αυτό πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να βελτιώνομαι. ”

Για τον τρόπο παιχνιδιού του πρόσθεσε:

“ Είμαι παίκτης με άμεσο στυλ παιχνιδιού, σκληρά εργαζόμενος και νικητής. Είμαι ένας επιθετικός παίκτης που μπορεί να ντριμπλάρει, να σκοράρει και να δώσει ασίστ. ”

“ Είναι καλό να έχω ότι μπορώ να παίξω σε πολλές θέσεις, αλλά τελικά πιστεύω ότι κάθε παίκτης έχει μια θέση που του αρέσει περισσότερο και ίσως εκεί είναι ο παίκτης στα καλύτερά του. ”

“ Αυτή τη στιγμή, μου αρέσει να παίζω στην αριστερή πλευρά γιατί έπαιξα εκεί για τέσσερα χρόνια, έτσι είναι αυτό που έχω συνηθίσει, αλλά ίσως εξελιχθώ καλύτερα σε άλλη θέση και μετά να παίξω εκεί. ”

“ Έπαιξα στο κέντρο της επίθεσης στο FA Cup στη Wolves και εναντίον της Chelsea. Μου αρέσει. Είσαι περισσότερο προς το κέντρο του τέρματος. Δεν το έχω συνηθίσει, οπότε πρέπει να εξελιχθώ σε αυτή τη θέση. ” Τόνισε ο Gakpo.

“ Δεν ξέρω αν θα καταλήξω εκεί, αλλά ο Louis van Gaal μου είπε ότι θα καταλήξω εκεί, οπότε ίσως το κάνω. ”

“ Είχα ένα άλλο στυλ στην Ολλανδία, οπότε όσον αφορά την πίεση και το τρέξιμο μαθαίνω ακόμα. Μαθαίνω πολλά και ανυπομονώ να μάθω ακόμα περισσότερα, οπότε το απολαμβάνω πραγματικά. ”

“ Όλοι έχουν πολύ καλή ποιότητα εδώ και έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Θέλω να παίξω και ενάντια στους καλύτερους παίκτες γιατί αυτό είναι καλό μόνο για το παιχνίδι μου, για να βελτιωθώ ως παίκτης. ”

Σε προσαρμογή ο Cody Gakpo.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com