Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υποψήφιος για βασικός με Everton ο Phillips

Υποψήφιος για βασικός με Everton ο Phillips

Σοβαρή υποψηφιότητα για να ξεκινήσει βασικός στο Merseyside Derby της ερχόμενης Δευτέρας εναντίον της Everton συγκεντρώνει ο Nat Phillips, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες.

Ο Jürgen Klopp αναμένεται να κάνει αλλαγές στο κέντρο της άμυνας του, μετά την πολύ κακή απόδοση που είχαν οι Joel Matip και Joe Gomez στο Molineux απέναντι στη Wolves και εκείνος που θα επιστρατευτεί, θα είναι εκτός απροόπτου, ο Nat Phillips.

Ο Άγγλος στόπερ έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής φέτος και μέσα στο 2023 τον έχουμε δει να περνά αλλαγή μόνο στο δεύτερο παιχνίδι με τη Wolves για το FA Cup, ενώ είχε ξεκινήσει βασικός στην ήττα με 3-2 από την Manchester City για το Carabao Cup στις 22 Δεκεμβρίου.

Κόντρα στην Everton, ο 25χρονος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί, ώστε να μπορέσει η ομάδα να αντιμετωπίσει καλύτερα τον Dominic Calvert-Lewin που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης των Toffees, αλλά και το συνολικό  παιχνίδι με σέντρες που θα επιχειρήσει να παίξει η ομάδα του Sean Dyche, όπως άλλωστε έκανε ο συγκεκριμένος προπονητής και όταν βρισκόταν στον πάγκο της Burnley.

Θυμίζουμε πως εκτός παραμένει ο Ibrahima Konate με μυϊκό τραυματισμό, ενώ ούτε ο Virgil van Dijk αναμένεται να προλάβει το Derby της Δευτέρας.

Υποψήφιος για βασικός τη Δευτέρα ο Nat Phillips.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com